Само за няколко часа под ръководството на Окръжната прокуратура във

...
Само за няколко часа под ръководството на Окръжната прокуратура във
Коментари Харесай

Ужас! Намериха труп на 18-годишна родилка, била е убита!

Само за няколко часа под управлението на Окръжната прокуратура във Варна чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи са разкрили причинителя на ликвидиране на млада жена. За период до 72 часа с разпореждане на дежурен прокурор в Окръжната прокуратура е арестуван 22-годишният Красимир А., който живеел на фамилни начала с убитата. Срещу него е повдигнато обвиняване за ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост - закононарушение по член 116, алинея 1, т. 6 от Наказателен кодекс.
Преди два дни в жилище в кв. "Аспарухово " бил открит трупът на 18-годишна жена, родила преди 10 дни. Първоначално казусът бил докладван на Районната прокуратура във Варна, само че при осъществената през вчерашния ден аутопсия били открити голям брой пострадвания в региона на главата и тялото, довели до гибелта на младата жена.

Веднага казусът бил докладван на Окръжната прокуратура във Варна, като неотложно бил разпореден спомагателен оглед на местопроизшествието и назначени правосъдни експертизи.

В резултат на подхванатите оперативно-издирвателни и дейности по следствието от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна под управлението на Окръжната прокуратура са събрани доказателства за причинителя на тежкото закононарушение. Обвиняемият е осъждан за грабежи, като преди няколко месеца излязъл от пандиза.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане непрекъсната мярка за неотклонение "Задържане под стража " по отношение на причинителя.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР