Само за една вечер вселената на Сексът и градът отново

...
Само за една вечер вселената на Сексът и градът отново
Коментари Харесай

Шок за феновете на Сексът и градът: Ким Катрал се завръща в И просто ей така

Само за една вечер вселената на " Сексът и градът " още веднъж ще бъде цяла. Ким Катрал се завръща в продължението на " И просто ей по този начин " и ще се превъплъти в емблематичната си роля на Саманта Джоунс във финала на сезон 2 на, предава Variety. 

Tя ще се появи единствено в една сцена обаче. Според източници Катрал е снимала разговора си на 22 март в Ню Йорк, без да се види или да беседва със звездите от сериала, в това число със Сара Джесика Паркър, или с шоурънъра на " И просто ей така " Майкъл Патрик Кинг.

В сцената Саманта, която в сериала се е преместила в Лондон, ще организира телефонен диалог с Кари Брадшоу на Паркър. В първия сезон на " И просто ей по този начин " Кери се свърза с отчуждената Саманта посредством текстови известия, а на финала двете направиха проект да се видят, с цел да се помирят.

For one night only, the “Sex and the City ” universe will be whole again. Variety has learned that Kim Cattrall will reprise her iconic role as Samantha Jones in the Season 2 finale of “And Just Like That, ” Max’s revival of HBO’s “Sex and the City. ”
— Variety (@Variety)

Известната дизайнерка на костюми от " Сексът и градът " Патриша Фийлд, която не работи по продължението, облича Саманта за нейната сцена.

Представител на Катрал не е дал отговор на молбата за коментар. Макс не е дал отговор незабавно на молбата за коментар.

Появата на Катрал в ролята на Саманта към този момент няма да бъде продължение на героинята.

Въпреки това завръщането на Саманта под каквато и да е форма сигурно ще развълнува почитателите на " Сексът и градът ", които упорстват даже за един взор към обичаната, овластена публицистка, която вложи " секс " в новаторския сериал, предаван по HBO в продължение на шест сезона от 1998 до 2004 година и довел до два кино лентата.

През 2016 година Катрал обществено разгласи, че е завършила с ролята на Саманта, когато не смяташе, че сюжетът на оферти трети филм е обективен към героинята. " Бих предпочела всички ние да имаме някакво събитие, което да оправдае трети филм ", сподели Катрал пред Variety през 2022 година " Това не се случи. "

Решението ѝ да се отдръпна от ролята на Саманта докара до обществена препирня с Паркър . Когато през 2021 година Кинг и Паркър рестартират " Сексът и градът " като нов сериал за тогавашния HBO Max, към Катрал не е насочен въпрос за повторното присъединяване на Саманта, а новият сериал прибавя други героини - със смесени мнения - в живота на Кари, Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристен Дейвис), които да заемат нейното място.

Kim Cattrall is stepping back into Samantha Jones' shoes.

The “And Just Like That... ” Twitter account confirs that Kim Cattrall will reprise her “Sex and the City ” role.
— NBC News (@NBCNews)
Докато правеха конференции предходната година, и Паркър, и Кинг обявиха, че не могат да си показват сюжет, в който Катрал ще играе още веднъж Саманта. Но до момента в който течеше вторият сезон на " И тъкмо по този начин ", който се снимаше в Ню Йорк през миналата зима, Кейси Блойс, ръководител и основен изпълнителен шеф на HBO и Max content, се обърна към Катрал с молба да постави още веднъж токчетата си в ролята на Саманта, което докара до решението ѝ да каже " да ".

В момента Катрал се снима във кино лентата на Lionsgate " За татко ми " с Робърт де Ниро. Следващата ѝ роля ще бъде на гримьорка в драмата на Netflix " Glamorous ", чиято премиера е на 22 юни.

Премиерата на втория сезон на " И просто ей по този начин " също е на 22 юни, само че сцената на Катрал като Саманта ще бъде излъчена едвам през август.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР