Само за два часа в предпоследния ден- 22 април, на

...
Само за два часа в предпоследния ден- 22 април, на
Коментари Харесай

Огромен интерес към Глобуса на смъртта и Стънт шоуто на MOTO EXPO 2023

Само за два часа в предпоследния ден- 22 април, на MOTO EXPO 2023 през зала Арена София минаха толкоз гости, колкото през първия ден. Интересът на мотористи и почитатели на двуколесните е голям. На щандовете на изложителите просто имаше необикновен напор от хора, решили да видят най-големите новости в мотопроизводството.

Хиляди изгледаха главните атракции отвън залата – Стънт шоу, което е с четири представления, както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден - от 11.00 ч, 13.00 ч., 15.00 ч. и 17.00 ч.

Другата атракция за феновете е невероятното преживяване с „ Глобуса на гибелта “. Както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден то ще бъде в три сеанса - от 12.00 ч, 14.00 ч. и 16.00 ч. Двамата участници от цирк Колозеум направиха своите смразяващи кръвта номера. Това са Марти Андреев и Момчил Колев с мотоциклети Honda и Kawasaki, които демонстрираха изключителното си майсторство и самообладание.

След представлението на MOTO EXPO 2023, Марти и Момчил бързаха да отидат към цирка, където от 17 ч. е първото им зрелище с тези номера. Тъкмо до глобуса може да се види един неповторим ретро автомобил – De Soto. Малцина знаят, че американската лимузина от 1928 година, възобновена в България е била благосъстоятелност на именития герой и международен първенец дан Колов.

Много крепко вървят продажбите на мотоциклети по обособените щандове. Но още по-сериозни са продажбите на мотоекипировка - каски, якета, ботуши, ръкавици. Оборудване за мотоциклетите също се търси -от най-малките тапички за огледала и гуми за стъпенки, та до огромните пътнически куфари. Не е инцидентно, че персонално шефът на компанията Moto Power Иван Илчев направи пътека до склада, с цел да зарежда с най-търсените каски Scorpion и куфарите Shad.

Опашки се извиха и пред МОТО УЧИЛИЩЕТО ЗА ДЕЦА. За първи път у нас се прави сходно нещо. Оказа се, че малчуганите желаят да създадат първите си крачки в мотоциклетизма точно на MOTO EXPO 2023. Двамата инструктори, този път от GasGas, едвам смогваха да настанят децата на мотоциклета и да им дадат първите уроци. Отново машините бяха два мини мотора Yamaha и един дребен електрически GasGas.

Днес е последния ден от ревюто. Ще бъдат оповестени и имената на тези, които са спечелили премиите на уредниците, а и на някои от изложителите и сътрудниците на MOTO EXPO 2023.

*Източник: MOTO EXPO 2023
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР