Само трима-четирима души от обкръжението на руския президент Владимир Путин

...
Само трима-четирима души от обкръжението на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Николай Патрушев ли ще наследи престола на Владимир Путин?

Само трима-четирима души от обкръжението на съветския президент Владимир Путин знаеха за подготовката му да нападне Украйна. Заедно с диктатора те взеха решение за началото на войната, един от тях е Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Това декларира в изявление за Gazeta.ua представителят на украинското разузнаване Андрей Юсов, представен от УНИАН.

Той напомня неотдавнашните изказвания на Патрушев, че Русия има " неповторимо оръжие, способно да унищожи всеки зложелател ".

Съвременна Русия е затворено общество, в това число по вертикала на властта: няма полемика или плурализъм на мненията. Решението се взема от един човек, не изключително просветен и незапознат, и по тази причина следствията са пагубни за Русия, акцентира Юсов.

Той разяснява и слуховете за влошеното здраве на Путин и неговия възможен правоприемник. По думите му Патрушев може краткотрайно да размени Путин.

Бившият другар на Путин Сергей Пугачов съобщи, че Николай Патрушев е най-сериозният кандидат за президентския пост на Руската федерация. Именно той може да стане правоприемник на Путин, съобщи.

Каналът Telegram Generall SVR написа, че през днешния ден Патрушев има най-голямо въздействие върху Путин, също така го плаши със заприказва и покушения против живота му.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР