Само три месеца, след като даде живот на първото си

...
Само три месеца, след като даде живот на първото си
Коментари Харесай

Гледаме Биляна Лазарова в риалити три месеца след раждането - slava.bg

Само три месеца, откакто даде живот на първото си дете, моделът Биляна Лазарова ще разкрие тайната на положителната си фигура в ново риалити предаване. В „ Моден двубой “ тя ще е ангажирана със задачата да разяснява фрапантни образни трансформации, дирижирани от дизайнерката Евгения Борисова.

Измежду непознатите преобразявания манекенката ще издаде по какъв начин самата тя поддържа добра форма, откакто роди сина си Ангел. Компания на младата майка на екрана ще вършат Миглена Ангелова и Ваня Червенкова.

„ Моден двубой “ ще показва козметични и дерматологични процедури, тънкости при избора на уместно облекло и цветове за грим и коса за всяка от участничките.

„ Името на предаването е израз на моята пристрастеност – модата. Там е моята мощ и взех решение, трансформирайки дамите, които избрахме измежду стотиците кандидатки, крайният акцент да е облеклото. Целта ни е да покажем, че благодарение на актуалната дентална медицина, най-иновативните разкрасителни и подмладяващи, процедури, верен избор на форма и цвят на косата, грим и облекло всяка жена може да разкрие най-красивите си черти.”, разяснява Борисова.

„ Моден двубой “ ще се излъчва в ефира на Code Fashion TV от 22-и септември всеки вторник, четвъртък и неделя от 20 ч.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР