Само след няколко месеца красивата синоптичка Гергана Малкоданска ще влезе

...
Само след няколко месеца красивата синоптичка Гергана Малкоданска ще влезе
Коментари Харесай

Бомба в "ШОУ"! Гери Малкоданска се готви за съдбовна промяна в живота си! Красивата синоптичка чака...

Само след няколко месеца красивата синоптичка Гергана Малкоданска ще влезе в тима на майките. Плевенчанката в никакъв случай не е обичала да спекулира с персоналния си живот и даже крие щастливата вест от сътрудниците си в медията, написа в най-новия си брой в. " ШОУ "

Информирала е единствено фамилията си и най-близките си другари. И в случай че има поверие, че новината би трябвало да се пази в загадка до приключването на третия месец, то Малкоданска е решила да удължи този интервал и мълчи, до момента в който може.

Благата новина научаваме от клиенти на гордия баща – интериорният дизайнер Александър Ковачев, който не е съумял да си държи езика зад зъбите, даже след експлицитното гледище на половинката му, и се е похвалил пред своите ВИП клиенти.

Гергана и Алекс са дружно от две години, само че за разлика от множеството всемирски персони, те съумяха да запазят връзките си оптимално скрити от общественото пространство. И откакто преди година настойчиво се заприказва, че са се сгодили, появяването на бебе не е по никакъв начин непредвидена. Къдравата водеща се пробва да прикрие коремчето си с необятни блузи и рокли. Наши източници издават, че Гери е някъде към пети месец, а щастливото събитие се чака през есента.

До този миг никой в малкия екран не се е усетил на какво се дължат неочакваните й условия за облеклото пред камера. Като цяло Малкоданска постоянно е съумявала да не излага персоналния си живот в медийното пространство, като избира постоянно да приказва за специалността си и нещата, които са свързани с работата й.

Новината, че синоптичката чака бебе, я потвърдиха и пациенти на профилирана клиника за прегледи на бременни дами, където на няколко пъти засекли телевизионната звезда. От тях разбираме, че Гергана си тръгнала от болничното заведение с необятна усмивка, което удостоверява подозренията ни, че бебето е мечтано и всичко с него е наред.

От няколко месеца насам Алекс Ковачев не бил на себе си от благополучие. Най-успешният български интериорен дизайнер в чужбина не съумял да скрие насладата си пред огромни клиенти и новината към този момент стартира да се разнася от уста на уста измежду защити кръгове от висшето общество, каквито са най-вече неговите клиенти.

Още доста прелюбопитни четива може да прочетете единствено в новия брой на вестник “ШОУ ". Купи и чети !

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР