Само след броени дни политическите сили ще започнат своите предизборни

...
Само след броени дни политическите сили ще започнат своите предизборни
Коментари Харесай

Вицепрезидентът: Обществото гледа под лупа служебния кабинет...

Само след броени дни политическите сили ще стартират своите предизборни акции. Като човек, чиято биография е обвързвана с една политическа партия, се надявам този път акцията да бъде доста по-видима за българските жители, доста по-малко да бъдат ограничаващите ограничения Надявам се да бъдат показани повече стратегии, хрумвания, да има повече разногласия, с цел да можем да направи най-точния избор като общество.

Това съобщи пред публицисти в Калофер вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя добави, че това e належащо, с цел да имаме устойчиво ръководство след 11 юли. Горещо го поисквам на всички, които ще вземат участие в идните избори, сподели още Йотова и добави, че чака разсъдък и по-малко страсти, тъй като България би трябвало да взема решение доста значими въпроси през идващите две години. А както всички добре знаем, обстановката не е изключително розова, счита тя.

Всяко постоянно държавно управление има своите 100 дни. Служебният кабинет обаче ги няма. И по тази причина служебното държавно управление е под лупата на българското обществото, на българските политици, разяснява още вицепрезидентът в отговор на въпрос каква е оценката и за служебния кабинет. Всяка една неточност може да се отрази и на идната акция, и на резултатите от самите избори. Така че аз откровено поисквам на държавното управление да продължава по този начин самоуверено и имам вяра, че ще успее, безапелационна бе Илияна Йотова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР