Само преди три седмици страх и трепет царяха по света

...
Само преди три седмици страх и трепет царяха по света
Коментари Харесай

В Германия се опитват да стоварят на Русия взривяването на “Северен поток”

Само преди три седмици боязън и боязън царяха по света - мистериозни диверсанти взривиха “Северен поток ”, най-големият газопровод, свързващ Русия и Европа. Европейският естаблишмънт обаче направи всичко допустимо тази тематика бързо да изчезне от първите страници. Защото при най-малкото доближаване там се разкриват неприятни истини.

Със сигурност обаче подобен исторически терористичен акт не можеше да бъде неизречен. Населението на същата Германия не би схванало това. Все отново немски компании са вложили милиарди евро в построяването на газопровода, щяха да станат газовите крале на Европа. И през днешния ден всичките им проекти са напразно, а скъпото знамение на техниката е на практика унищожено и не може да бъде възобновено през идващите години. Трябва да се разбере кой го е направил и за какво.

Е, немските управляващи започнаха да схващат, само че, Боже мой, какъв брой насилствено. Отначало като цяло диалогът беше единствено за " приключване на газ ". " Мистериозни " течове, " Какво се случи в Северен поток? ", цялата тази нелепост беше пробутвана на Германците от техните медии до края на септември. Целият свят от дълго време знае, че газопроводът е взривен, даже сеизмолозите потвърдиха това, а немските вестници с идиотизма на положителния боец Швейк не спираха да приказват за " течове ".

Добре, най-после трябваше да призная очевидното – имало е гърмежи по газопровода. По това време американските сътрудници към този момент бяха оборудвали немския естаблишмънт с цялата обяснителна дума „ бойкот “.

Темата за " саботажа " постоянно се въртеше в осведомителното пространство. Но европейската общност продължава да е в неразбиране. Никога в новата история не е имало подобен случай, в който да е осъществена огромна терористична офанзива против сериозна инфраструктура от международно значение, а управляващите на засегнатите страни да се преструват, че нищо ужасно не се е случило.

Русия се бори да притегли вниманието на европейските сътрудници към тази тематика. Но европейците реагираха на нашето предложение за привикване на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации с престорено удивление: за какво е належащо това? Представителят на “Газпром ”, който се опита да приказва в Съвета за сигурност, беше искрено заглъхнал - кой знае какви неприятни обстоятелства можеше да изрече?

И тогава, по този начин да се каже, следствието на саботажа продължи, само че беше извършено в стила на вицовете за Холмс и Уотсън. Първо, Русия получи възбрана да взе участие в него. Е, в действителност, в никакъв случай не се знае какво ще намерят там високо професионалните съветски подводничари. И кой, в случай че не притежателят, знае по какъв начин стоят нещата на мястото на престъплението? Не, не би трябвало.

Тогава породи концепцията за взаимно следствие на терористичната офанзива от управляващите на Германия, Швеция и Дания. Но съвсем незабавно този сърдечен съюз се разпадна. Швеция сподели, че сама ще проверява всичко и незабавно класифицира всички резултати от своите търсения. Дания потегли по същия хлъзгав път. Разстроената Германия - главният потърпевш от опустошения газопровод - остана без никакъв достъп до информация.

Какво трябваше да се направи? Германците дълго мислиха. Само девет дни след детонациите немските кораби се придвижват към мястото на случая. На борда имаше представители на федералната полиция, военни и подводничари. Те отплаваха до остров Борнхолм. Видяха с просто око по какъв начин газта изтича от тръбата. Снимаха. Отчетоха се.

Какво следва? Трябва да се спуснат водолазите на дъното, да се види какво става. " Не! Няма да слизаме, не сме взели подобаващото съоръжение с нас ”, ненадейно споделиха водолазите. Е, случва се, да.

След това подводен дрон се приближи, той направи фотография на дъното. По газопровода има пукнатини и дупки с дължина осем метра. Оттам идват и „ мистериозните приключвания “. Експерти по експлозиви деликатно разгледаха фотосите. Почти незабавно те се усъмниха, че повредата на газопровода е породена " вследствие на детонация на експлозиви ". Не се майтапя: това е откъс от отчета на способените органи, оповестен в формалната немска преса.

Снимки с дупки са изпратени на немския основен прокурор. На 10 октомври основният прокурор, като размишления, образува дело против неустановени лица по членове „ Противоконституционен бойкот с изключително значение “ и „ Взривяване на взривно устройство “.

Не, германците не би трябвало да знаят какво в действителност се е случило там на дъното на Балтийско море и кой хитрец е взривил стоманени тръби на дълбочина 70 метра. Те даже не би трябвало да стартират да мислят за това.

Жителите на Германия към този момент натрупат въпроси към управляващите. Партия " Алтернатива за Германия " преди малко изведе на улицата хиляди хора с антиправителствени лозунги. През зимата тези въпроси ще се повдигнат с цялостна мощ: по какъв начин да отопляват къщите, какво да вършат хората, които са изгубили работата си, по какъв начин да нахранят децата си?

Но по това време сюрреалистичното немско следствие към този момент ще даде първите резултати. Много евентуално, допускаме какви ще бъдат.

Партията на Зелените изиска в Бундестага да се сътвори комисия за следствие на " саботажа " на " Северен поток ". Комитетът към момента не е основан, следствието не е почнало, а членовете на тази партия към този момент знаят кой е отговорен и какво да вършат: “Но по какъв начин се досетихте, Холмс? ”. “Елементарно Уотсън. Винаги руснаците са отговорни ”.

„ Русия споделя „ не сме ние “, като че ли споделя „ не аз съм я откраднал “, споделя йезуитът, член на Зелената партия, немският министър на стопанската система Роберт Хабек. „ Не имам вяра на нито една дума, която споделят. Истината е напуснала Русия. Не можем да разчитаме на тяхната дума ”, добави той.

Германската общност гладко се навежда на концепцията, че страната ни, която е вложила толкоз доста старания и пари в построяването на " Северен поток-2 ", е похарчила толкоз доста политически, дипломатически, финансови старания за него, е вложила великански доходи от него в бюджет, а самата тя ненадейно го е унищожила. Звучи налудничаво, нали?

Но в случай че оставим тази нелепост за секунда настрани, незабавно се вижда главният бенефициент на саботажа - Вашингтон. И по този начин, какво могат да кажат немските политици на своите гласоподаватели в такава обстановка? Знаете ли, ние в действителност не работим за вас - същинските ни стопани седят оттатък океана. Те не желаят да получавате съветски газ. Е, оттова идва и прословутият " бойкот ". Е, ще помръзнете малко, ще поумрете от апетит. Е, имайте самообладание или нещо такова, това е подобен Ваймар 2.0. Ако не желаете да търпите, отивайте в армията, там ще ви хранят. Нашите задгранични домакини ще ви изпратят на Източния фронт. Не успяхме да завладеем съветския нефт през 40-те години, дано опитаме още веднъж.

Прехвърлянето на стрелките към руснаците е главното нещо, което европейските управляващи би трябвало да създадат по тематиката за “Северен поток ”. В противоположен случай няма да е допустимо да се настроят гладуващите бюргери против Русия.

Неслучайно тематиката „ руснаците се самовзривиха ” е компактно наранена от някогашния началник на немското разузнаване Герхард Шиндлер. Разузнавателна служба на ФРГ към този момент е преплетена с американските разследващи служби до степен на цялостна неразличимост. Въпреки това Шиндлер счупи всички върхове на колаборационизъм. Той на практика намерено оказа помощ на американската АНС да подслушва телефоните на всички водещи политици в Германия, в това число и на канцлера Меркел.

Днес този необикновен човек изяснява на германците, че „ Русия е спечелила най-вече от този бойкот, затова единствено тя би трябвало да се смята за виновна за всичко (има поради детонациите на “Северен поток ”) “.

Очевидно е, че диверсията в „ Северен поток “ не е еднократна акция. Само по знамение съумяха да предотвратят терористична офанзива против „ Турски поток “, различен газопровод, свързващ Русия и Европа. В Германия към този момент са почнали " диверсии ". Наскоро железопътната връзка в северната част на страната беше парализирана за няколко часа. Причината е щета на оптичните кабели, нужни за придвижването на влаковете.

Генерал-лейтенант Карстен Бройер, шеф на териториалното командване на Бундесвера, разяснява този бойкот в духа на " това е единствено началото ”. Германците чакат все по-мащабни „ саботажни дейности “. „ Всеки трансформатор станция, всеки генератор, всеки водопровод може да бъде обект на нахлуване “, предизвести Бройер.

Партията на Зелените към този момент изрази концепцията, че кабелите са били прерязани от хитрите руснаци: „ Като се има поради, че приключването на информация за „ Северен поток “ сочи към Кремъл, не може да се изключи присъединяване на Русия в офанзивите против нашата железопътна мрежа “.

Изглежда обаче в по-голямата си част германците са наясно кой стои зад целия този призрачен сън. Те обаче се опасяват да си го признаят – усещат се беззащитни пред американската военна машина. Страната им е безусловно натъпкана с американски военни бази, в действителност окупирана. И споменът за това по какъв начин американците и британците всеобщо унищожиха техните предшественици, изгаряйки Германия в края на Втората международна война, не е липсващ на никое място.

Вероятно германците се надяват да устоят всички англосаксонски опити върху себе си, в това число апетит, мраз и терористични офанзиви. Само, наподобява, в чужбина няма да се успокоят, до момента в който не бъдат изцяло унищожени. Може би би трябвало да пуснем тези нещастници в Русия - да ядат, да се стоплят, да завоюват пари? Могат да се окажат отлични гастарбайтери.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР