Само преди няколко месеца ПСЖ разтърси пазара, плащайки на Барселона

...
Само преди няколко месеца ПСЖ разтърси пазара, плащайки на Барселона
Коментари Харесай

Сити готви бомба на трансферния пазар

Само преди няколко месеца ПСЖ раздруса пазара, плащайки на Барселона невижданите досега 222 милиона евро за Неймар. Съвсем скоро каталунците могат още веднъж да се трансфорат в рекорден продавач непредпазливо, гръмна мадридският вестник "АС ". Според изданието Манчестър Сити е приготвил фантастичните 400 милиона евро за живата легенда на водача в Ла Лига Лионел Меси.

"Гражданите " са подготвени да излязат с бомбастичната оферта още през януари, в случай че Лео не удължи изтичащия на 30-и юни 2018 година контракт. Аржентинецът се разбра с управлението на Барселона за нов контракт и новината беше оповестена при започване на юли, само че петкратният притежател на Златната топка към момента не е поставил публично своя автограф.

Според президента на "блаугранас " Хосеп Мария Бартомеу новият контракт на Меси е до 2021 година и има тежест, тъй като е парафиран от татко му. Според експерти по спортно право обаче контрактът е незабележим без подписа на самия футболист.

Според "АС " от Манчестър Сити наблюдават деликатно обстановката и при отвод на Лео да преподпише, клубът е подготвен да заплати умопомрачителната сума. Твърди се, че "гражданите " са провели "сериозни диалози с близки на футболиста ".

Новината на мадридския вестник значително е лишена от логичност, защото не наподобява рационално Сити да заплаща въпросната сума за футболист, чийто контракт изтича единствено след шест месеца. В същото време обаче сходна договорка би била голям маркетингов гърмеж за британския клуб и сигурно би го разпространявала по целия свят.

Манчестърци се притесняват, че Меси може да премине в различен клуб, в случай че стане свободен сътрудник и по тази причина са решили да си подсигуряват неговите услуги при първа опция. Голямата спънка пред тях е брачната половинка на играча Антонела, която не желае фамилията да се мести от Барселона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР