Само преди няколко дни фитнес инструкторът Илиян Найденов хвърли бомбата,

...
Само преди няколко дни фитнес инструкторът Илиян Найденов хвърли бомбата,
Коментари Харесай

И Станислав Яневски наруши мълчанието! С Джулката са приятели от години, пишат си, виждат се...

Само преди няколко дни фитнес инструкторът Илиян Найденов хвърли бомбата, обявявайки, че не просто той не е изневерявал на Джулиана Гани, а в действителност брачната половинка му от известно време има спекулация с различен мъж. Нещо повече - Илиян назова този мъж. Станислав Руменов Яневски.

Така името на артиста, нашумял с ролята си на Виктор Крум в " Хари Потър ", бе забъркано в абсурда. Имаше и предпоставки за това - почти едновременно той и Джулиана са били във Франция, Яневски следва Джулката в обществените мрежи...

Виж още: Войната продължава: Джулката сподели документи от правосъдна медицина след пердах от Илиян

Е, и Стан Яневски наруши мълчанието си. " Не съм ухажор на Джулиана Гани ", съобщи изрично той пред " България през днешния ден ". И добави, че няма нищо правилно в изказванията на Илиян, който даже не познавал. 

Но Яневски и Джулката са другари. " С Джулиана се познаваме  от дълго време, само че не сме гаджета. Приятели сме. Вярно че бях с нея в Монтана. Тя имаше потребност от транспорт до там. Помоли ме да отидем. Не бяхме сами. Имаше и други хора - другари на Джулиана. Как ще имам връзка с нея? Аз през множеството време съм в чужбина ", отбрани се той.

Виж още: Илиян Найденов продължава с офанзивите против Гани: Заплахи за ликвидиране, съсипване на бизнес и още 

Пред изданието Яневски е безапелационен, че да си написа с Джулката е обикновено, само че го прави като другар. " Аз съм свободен мъж. Нямам жена и деца, че да не си пиша с други дами ", все пак добавя той. 

В първата порция разкрития на Илиян той показа, че Джулиана и Яневски са преспали в нает апартамент в Монтана и се закани да каже и какво са правили двамата там. " Кой е той? Новодошъл в живота ѝ мъж, който понастоящем преспива при нея в жилището, където тя желае да прибере Давид ", написа преди дни Илиян.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/
https://www.instagram.com/stan_yanevski/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР