Само преди месец вестник Дели мейл“ започна статия, посветена на

...
Само преди месец вестник Дели мейл“ започна статия, посветена на
Коментари Харесай

Какъв е имиджа на България сред британските туристи?

Само преди месец вестник „ Дели мейл “ стартира публикация, отдадена на страната ни, с констатацията, че с евтини като чипс заведения за хранене, курорти и хотели, България е известна като ваканционна дестинация, която предлага отлично съответствие цена/качество.

И макар, че публикацията е позитивна и демонстрира 19 спиращи дъха фотографии остави усещането, че има още върху какво да се работи за имижда ни измежду английските туристи.

Полетът им е бил анулиран сутринта, като им е казано да изчакат втори аероплан

Според националната ни статистика през 2022 година 366 492 жители на Обединеното кралство са посетили България, като пикът е бил през месец юли с близо 70 000  британци прекосили границата ни.

Туроператор номер две на английския пазар " Джет ту холидей " заяви, че чака близо 30 на 100 растеж на английските туристи на пазар България за 2024 година, като  с това броят им ще доближи равнищата преди пандемията, почнала през 2020 година.

Млада жена съумява да се отскубне от смъртоносната хватка, остава без един крайник

Английската организация на туроператорите – ABTA, която има над 4300 членове тук, взе участие с диалози за това по какъв начин да се засилва рекламата сред професионалната организация и българските туроператори.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР