Само преди ден криминалният психолог Тодор Тодоров заяви в ефира

...
Само преди ден криминалният психолог Тодор Тодоров заяви в ефира
Коментари Харесай

Още една популярна двойка се оплака от вандализъм: Колата на Тото осъмнала без номера!

Само преди ден престъпният психолог Тодор Тодоров съобщи в ефира на NOVA, че престъпността ще зачести поради всичко това, което пандемията ни донесе в последните месеци. По-късно в централните вести разбрахме за нови закононарушения, а от дребно такова се оплака и Кристин Петринска, половинката на Тото от СкандаУ. 

Виж още: Равносметката след второто раждане: Светлана Гущерова мечтае за още деца!

Всъщност по думите ѝ става въпрос за следващо сходно действие, при което жертва е тяхно имущество. Резултатът - грижи и разноски. Този път известната двойка е останала без регистрационни номера на автомобила си. " Може би се пробвате да ни ядосате или пък да ни оставите неприятни усеща и въодушевление ", гадае тя в Instagram. 

Виж още: 5 оферти за брак по-късно: Моника Велериева отново е сама! Но за какво се раздели с Филип Плейн

" Не можем умерено да живеем в нашия квартал, пред нашия блок, пред нашия апартамент! Имахме проекти за през днешния ден (Неделя), несъмнено те се провалиха, тъй като @yonislavyotov отиде да виси в КАТ, да се занимава с полиция и документи, НО това не му попречи да ме целуне и да тръгне с усмивка ", споделя Кристин. Двамата с Тото имали проекти да пътуват с въпросната кола - щели да вървят при фамилията си, с което се виждат рядко, с цел да прекарат дружно празниците. Въпреки злодеянието, написа Кристин, те ще пътуват, въпреки и с друга кола. 

Въпросната обява хубавицата употребява и с цел да пожелае на апашите да бъдат по-добри, човечни и да спрат да имат стремежи, вредящи на близките. 

Виж още: Бабата на Нина Добрев умря, актрисата показа покъртителен пост в Инстаграм

Всъщност известни българи нерядко се оплакват, че стават жертви на закононарушения или малък вандализъм. Последна бе Антония Петрова-Батинкова, която разгласява фотоси от наблюдателна камера, показващи комшия, който с ключ е надрал цяла една страна на фамилния ѝ автомобил. И при нея това беше просто следващ случай.

Изображение: https://www.instagram.com/krpetrinska/

 

https://www.instagram.com/yonislavyotov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР