Само преди броени дни някои световни медии публикуваха стряскащ прочит

...
Само преди броени дни някои световни медии публикуваха стряскащ прочит
Коментари Харесай

Световни медии припомнят пророчества на баба Ванга: След 2024 г. Европа вече няма да е същата!

Само преди броени дни някои международни медии разгласиха стряскащ прочит на пророчествата на баба Ванга – че от 2024 година Европа към този момент няма да е същата, чакат ни терористични офанзиви, огромна икономическа рецесия и биологични набези, както и опит за ликвидиране през лятото на Владимир Путин.

 

„ Дейли Мейл “, „ Ню Йорк Пост “ и английският „ Индипендънт “ също се включиха в разпространяването на новините, пристигнали от устата на българската пророчица. Според близки до петричанката единственото положително предсказване за годината е увеличението на медицинските пробиви, написа bgdnes.bg.

 

Починалата през 1996 година Вангелия Гущерова става известна и като балканския Нострадамус, защото голям брой от предсказанията ѝ се оказват правилни. Тя прави такива за всяка година до 5079 година, когато съгласно нея ще пристигна краят на света.

 

За 2024 година Ванга е била безапелационна, че ни чакат повече неприятни неща, в сравнение с положителни. След като преди ден Иран нападна Израел с десетки изстреляни дронове и ракети, светът уплашено си задава въпроса: това ли е началото на трета международна война. Освен Ванга стотици са международните пророци, които приказват за ескалация на напрежение точно в Близкия изток.

 

За най-обширно и в детайли предсказване се счита това на грузинския дъртак Георгий, който се преселва на Атон поради преследванията в родината си. Той предсказва седем опустошителни войни за света, оповестяват международните издания. Първата от тях към този момент се случи – нападението на Грузия над Южна Осетия и боевете с Русия. Втората война беше войната в Сирия. Третата война е тази в Украйна. Според отец Георги третата международна война ще започне по оста Съединени американски щати и Израел в битка против Иран. Тя ще продължи много години.

 

Към посочените сили ще се причислят и китайците, които ще преминат река Ефрат с 200-милионна войска и ще се приближат до Йерусалим. В същото време руснаците ще се борят с НАТО в Турция.

 

Означава ли всичко това, че сме на ръба на нуклеарен спор?

Въпреки въпросите Георгий загатва в пророчествата, че краят на войната „ ще съвпадне с двете пасхалии “, което значи, че през тази година двете пасхалии, католическата и православната, ще съвпаднат. Най-вероятно това ще бъдат следните години: 2045, 2048, 2052, 2055 и 2058.

 

Французинът Мишел дьо Нострадам, повече прочут с латинизираното име Нострадамус, е измежду най-известните пророци и астролози в света. Той твърди в своя труд „ Предсказания “, че трета международна война ще стартира от Иран. Войната няма да стартира изведнъж, а напрежението с времето ще ескалира. Според него Иран ще употребява оръжия за всеобщо поразяване и това ще докара до изгубването на цели страни.

 

Илон Мъск: Предотвратете трета международна!

Собственикът на Tesla, SpaceX и X (Twitter) Илон Мъск съобщи на конференция, че „ съществуването на нашата цивилизация е заложено на карта “. Мъск разкритикува американската политика, заявявайки, че нейният приоритет би трябвало да бъде предотвратяването на трета международна война и предотвратяването на прерастването на районните спорове в световни. Сред последните той изключително акцентира следващия кръг на ескалация на напрежението сред Израел и палестинския „ Хамас “.

 

Севрюкова, дядо Влайчо и Петър Дънов считат, че в България е безвредно

Духовните пророци и водачи у нас – Ванга, дядо Влайчо, Слава Севрюкова и Петър Дънов, са безапелационни, че България няма да бъде наранена от каквито и да било войни.

 

Единственото изискване за нашенци да останат „ недокоснати “ е да се приберат в страната до 2027 година „ Защото там, където в този момент е земя, ще стане вода. Много страни ще потънат, катаклизми ни чакат, но България ще пребъде “, твърди пророчицата Ванга в предсказанията си. Дънов и Севрюкова също са безапелационни, че спасението е в страната ни, която ще стане „ раят на Балканите “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР