Само няколко дни преди премиерата на Джон Уик 4 стана

...
Само няколко дни преди премиерата на Джон Уик 4 стана
Коментари Харесай

Споровете около причината за смъртта на Ланс Редик

Само няколко дни преди премиерата на " Джон Уик 4 " стана ясно, че един от актьорите, който гледахме в предните три кино лентата и има присъединяване в четвъртия -  Ланс Редик , е умрял.
 Специалният подарък на Киану Рийвс - какви тениски е подарил артистът на каскадьорите от
Специалният подарък на Киану Рийвс към каскадьорите от " Джон Уик 4 "

Г-н Уик е великодушен човек

Тогава, несъмнено, повода за гибелта на 60-годишния артист, взел участие и в продукции като The Wire и Bosch, не бе оповестена. Но в този момент, няколко седмици по-късно от TMZ са се сдобили със смъртния акт на Редик, от който излиза наяве каква е повода за гибелта му.

В документа написа, че гибелта на Ланс Редик е породена от исхемична болест на сърцето. Това съставлява свиване на артериите в резултат на атеросклеротични плаки, насъбрани по стените на кръвоносните съдове.

Но любопитното е, че неговият юрист, който сега съставлява брачната половинка му, се опълчва на написаното в смъртния акт.

Пред People Джеймс Хорнщайн споделя, че изказванията в документа не са на база аутопсия, тъй като такава не е правена. Адвокатът твърди също по този начин, че няма информация през живота си Редик да е посещавал лекари поради недоволства, свързани със сърцето.

" Ланс беше физически най-здравият човек, който в миналото съм познавал. Той тренираше всекидневно в домашния си фитнес... ", споделя Хорнщайн, като добавя, че съществуването на фитнес е било измежду условията на Редик към продукциите, с които работи.
 Без непотребни приказки - какъв брой тъкмо думи изрича Киану Рийвс в
Колко тъкмо думи изрича Киану Рийвс в " Джон Уик 4 "

Г-н Уик в никакъв случай не си е падал по диалозите

" Хранеше се по този начин, като че ли диетолог следеше всяко негово хранене. Информацията в смъртния акт е изцяло несъвместима с метода му на живот ", заключава юристът. Според TMZ Ланс Редик ще бъде кремиран, само че тази информация не е коментирана от представителя на фамилията му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР