Само два месеца след раждането на четвъртата им рожба, Светлана

...
Само два месеца след раждането на четвъртата им рожба, Светлана
Коментари Харесай

След четвъртото раждане Светлана Гущерова пак се стопи

Само два месеца след раждането на четвъртата им рожба, Светлана Гущерова още веднъж се стопи и никой не би предположил, че е родила неотдавна. Към днешна дата фамилията са на отмора в прилежаща Гърция.

 

Макар слабостта й да е на границата на рисковото, тя всяка година съумява да забременее от благоверния й Християн. И до момента в който децата им са в чудесно здраве, непрестанните диети докараха на Гущерова съществени стомашни проблеми. Язвата, която мъчи силиконката от доста години от време на време й предизвиква съществени проблеми.

 

За никого не е загадка, че Светлана е захласната от визията си, само че пък и не може да се отхвърли, че напоследък съществено е прекрачила границата на здравословното. За да поддържа тежестта си от 45 кг., тя съвсем не се храни и твърди, че се харесва по този начин. Специалисти са безапелационни, че положението й граничи с анорексия.

 

Освен това тя е луда фенка на естетичните корекции – с изключение на, че през няколко месеца опъва лицето си с дермални филъри и ботокс, има и няколко интервенции на носа. След раждането на първото й дете, изду бюста с огромни силиконови импланти.

 

Извън разкрасителните процедури тя се занимава главно с четиримата си наследници. Тъй като финансовото богатство на цялата фамилия се крепи на свекър й Добромир Гущеров, тя по всякакъв начин се старае да му се хареса и даже кръсти две от децата им на него. Категорична е обаче, че в никакъв случай няма да покаже хлапетата си в общественото пространство. Подчертава, че може би, би го направила, в случай че хората бяха малко по-добри, само че заобикалящата ни завист е чак плашеща.

Инфо: Уикенд

Тагове: Светлана Гущерова анорексия язва стомашни проблеми Християн Гущеров Добромир Гущеров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР