Само дни след като се сдобиха с дъщеря, Ким Кардашиян

...
Само дни след като се сдобиха с дъщеря, Ким Кардашиян
Коментари Харесай

Ким и Кание искат още едно бебе

Само дни откакто се снабдиха с щерка, Ким Кардашиян и Кание Уест към този момент възнамеряват четвърто дете.

“Те желаеха сурогатната майка да износи още едно дете за тях, в случай че е подготвена и в случай че реши да го направи”, разкрива източник пред нас Us Weekly.

37-годишната Ким и 40-годишният Кание посрещнаха своето трето дете в медицинския център “Сийдърс Синай” в Лос Анджелис на 15 януари. Фамилията бе принудена да се довери на сурогатна майка, защото Кардашиян имаше много затруднения по време на първите си две бременности – с Норт и Сейнт, и нейните лекари са забранили да забременява още веднъж, защото има висок риск както за нейния живот, по този начин и за този на бебето.

“Това е най-хубавото прекарване, което в миналото ми се е случвало. Сурогантната майка направи по този начин, че нашите фантазии за по-голямо семейство да се трансфорат в реалност”, показа Ким неотдавна. “Кание и брачният партньор на сурогатната майка се оправиха ужасно. Двамата бяха дружно в болничното заведение, майтапиха се и разговаряха цялостен ден”, споделя непосредствен до рапъра. “Ким и Кание се усещат в действителност благословени”, добавя той.

Тази година се чакат още бебета в рода Кардашиян-Дженър. В момента сестрите на Ким – Кайли Дженър и Клои Кардашиян също чакат деца. И за двете това ще бъдат първите им чеда.

Източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР