Само ден остава до началото на Финалната четворка на Деласпорт

...
Само ден остава до началото на Финалната четворка на Деласпорт
Коментари Харесай

Треньорът на "Академик": Всеки мечтае за това страхотно преживяване

Само ден остава до началото на Финалната четворка на Деласпорт Балкаснска лига! Два български отбора ще спорят за красивия трофей - " Академик " Пловдив и " Берое " Стара Загора.

Двата отбора ще излязат един против различен в залата в Израелския град Холон на следващия ден (27 април) от 17:30 ч. Срещата може да наблюдавате директно по RING и на уеб страницата btvnovinite.bg.

Мачът ще дефинира един от участниците във финала.

Снимка: bTV

Пловдивският " Академик " за първи път е измежду четирите най-хубави тима в шампионата. А вълнението проличава в у 33-годишният треньор Йордан Янков. В дебютния си сезон той протяга ръце към един от най-важните трофей в баскетболна Европа.

" Не може да става дума за подценяваме, изключително на Финална четворка, Балканска лига, в Израел... Това е едно ужасно прекарване и всеки един от нас мечтае за такива неща. Като треньор не съм очаквал такова нещо още първата година ", показа той по време на първата подготовка на своя отбор на израелска земя.

Снимка: bTV

" Берое " завоюва Балканската лига през 2017 година

Добра вест и за българските, и за двата израелски полуфиналисти е, че по трибуните ще има аудитория. Привържениците на символичния хазаин " Апоел " Холон са считани за едни от най-емоционалните в Израел.

Снимка: bTV

Именно те ще са " виновни " за атмосферата в залата.

Срещата " Академик " Пловдив - " Берое " може да гледате директно по RING от 17:30 часа във вторник (27.04), както и онлайн на нашия уебсайт btvnovinite.bg.

Вторият полуфинален дуел опълчва двата израелски тима - " Апоел " Холон и " Гилбоа Галил " и стартира в 20:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР