Само ден остана до старта на 13-тите „Дни на предизвикателствата“

...
Само ден остана до старта на 13-тите „Дни на предизвикателствата“
Коментари Харесай

Весо Овчаров и Миленита са изненадите на стартиращите утре Дни на предизвикателствата 2017

Само ден остана до старта на 13-тите „ Дни на провокациите “ – годишният фестивал за спортове навън, турозъм, екология и деен метод на живот . Тази година събитието е част от самодейността „ София – столица на спорта 2018 “, уредник са магазини „ Стената “.
Голямата изненада, пристигнала преди броени часове е, че измежду презентаторите на фестивала ще бъде огромният ни акро парапланерист Весо Овчаров , международен първенец по инфинити тъмблинг, чието име буди неспокойствие в рисковите спортове по целия свят.
Тази година в третия фестивален ден (1 декември) той ще показа онлайн на сцената на зала „ Максима “ своя филм за миналия сезон с атрактивни 360-градусови фрагменти от небето над най-красивите места на България. Това се случва за първи път от доста години, откакто в предходни издания на „ Дните “ натоварената му стратегия зад граница ни позволяваше да забележим Весо единствено на огромен екран в едни от най-обичаните спиращи дъха филми с негово присъединяване. Всички присъстващи в третия ден на фестивала ще могат да се включат и в къса полемика и да му зададат персонално своите въпроси.
Свеж музикален щрих ще оцветни в лирични цветове така и така пъстрата и наситена с доста рисково кино и вдъхновяващи презентации стратегия. В откриващата вечер измежду смелите приключенци и огромни спортисти ще се открои нежната фигура на чаровната Миленита, която ще изпее неизпълнявано до момента от нея парче, напълно в духа на фестивала. На достоверни латиноамерикански музикални принадлежности ще й приглася перуанецът Пиеро като двамата ще бъдат чудесна музикална илюстрация на презентацията за Латинска Америка, с която ще бъде открита публично вечерната стратегия на фестивала, на следващия ден (29 ноември).
Старт на интензивностите във фестивала „ Дни на провокациите “ ще бъде даден още в 14 ч на следващия ден с процедура на Академия първа помощ, с фокус хипотермия и височинна болест. След нея посетителите ще могат да релаксират с йога сесия и незабелязано да стане време за вечерната стратегия.
Достъпът в границите на дневната стратегия е свободен, а билети за вечерната стратегия ще се продават всеки ден от 17:30 във фоайето на Аула „ Максима “. Тридневният билет ще е на цена 27 лева, еднодневните – по 10 лева
Пълната стратегия на фестивала – дневна и вечерна част – мога да се видят ТУК!
Превърналото се към този момент в традиция ревю на „ Дни на провокациите “ ще посреща свободно гости във фоайето на УАСГ всеки ден сред 11 и 22 ч като тази година всички фенове на дейния и здравословен метод на живот ще могат да прегледат над 20 щанда.
Между тях са спортна екипировка от катерачни и байк облекла Omsight, снегоходки Smallfoot, магазини „ Стената “, ръчно направени шалове и шапки от новостратиралия бранд TOTEM, технологията Vibram, софтуерни джаджи и аутдоор артикули и аксесоари от Wow Gadgets. Ще разгледаме новаторските електрически колела на Eljoy Bikes и ще можем да завъртим едно кръгче. Вкусни изненади ще ни поднесат сладки хапки от лимец Limezzzki, био веган шоколадите от Bio Benjamin, няма да останем жадни с новите две бирени министър председатели от Айляк, планинската прохлада на бира Витошко лале и минерална вода Банкя. Полезен лек за изстудяване при спортни контузии ще ни показа продуктът Physicool. Ще се срещнем с X-Challenge Park в Царево като арактивна дестинация за рискови занимания.
Вдъхновяваща литература за пътешествия и завършения ще ни показват от издателство „ Вакон “, а на прага на зимата ще можем да си закупим от фоайето и най-новия фрийрайд календар на фотографа Виктор Троянов.
Тази вечер на аерогара София ще дойде и огромната звезда и специфичен посетител на Дни на провокациите – скиорът с авангарден пънк жанр Глен Плейк.
Най-актуална информация може да се открие в формалното фейсбук събитие на „ Дни на провокациите “ ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР