Само часове се появи изключително срамна тайна от миналото на

...
Само часове се появи изключително срамна тайна от миналото на
Коментари Харесай

Тотален сеир: Сексът в Къщата на Big Brother чука на вратата! СНИМКИ показаха кои лудетини ще се награбят

Само часове се появи извънредно срамна загадка от предишното на скандалната врачанка Дебора. Още при започване на Big Brother: Most Wanted тя нееднозначно сподели, че има проблеми с алкохола. Сега обаче певицата ще нагорещи пристрастеностите в предаването…буквално.

Тази вечер ще стане доста гореща, тъй като Дий и Дебора се отдават на горещи милувки в индианския вигвам.


Динко пък прави поредност от номера, някои от които на ръба на разпоредбите за живот в Къщата, а финалната задача в седмичната задача активизира индианците да работят в екип.



След няколко дни, прекарани в мизерия на двора на Къщата, двама индианци ще намерят своя метод да се сгреят. Дий и Дебора ще станат рисково близки, а градусите в индианския вигвам внезапно ще се покачат. Горещи милувки и буйни целувки ще завладеят нощта на двамата, а какво ще се случи на идната заран, следва да разберем.





Ролята на каубой очевидно ще се окаже незадоволителна за Динко и той ще потърси разнообразни способи да разнообрази дните си в Къщата и да стане още веднъж център на внимание измежду останалите. Ямболският предприемач първо ще си направи солена смешка с Луна, а по-късно ще се хване на рисков бас със своите Съквартиранти, какво ще се случи и ще се трансфорат ли шегите на Динко от играчка в плачка, ще разберем доста скоро.

Тази вечер ще проследим и края на седмичната задача на Съквартирантите. След голям брой премеждия, студени дни и нощи в двора, хранене с фасул и сухари, през днешния ден индианците ще получат последната и решаваща задача. Тя ще изисква изключителна сръчност и работа в екип, а дали ще се оправят сполучливо и ще доведат ли задачата си до сполучлив край, ще разберем до часове.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР