Само 300 специални госта у нас имаха възможност да гледат

...
Само 300 специални госта у нас имаха възможност да гледат
Коментари Харесай

Българската премиера на Игра на тронове на син килим

Само 300 специфични госта у нас имаха опция да гледат на огромен екран премиерния епизод от финалния сезон на най-популярния сериал на HBO – “Игра на тронове “ в деня на излизането му – 15 април. Тръпката от упованието на първите 54 минути от началото на края бе подсилена от зимната атмосферата на премиерната вечер с уиски White Walker by Johnnie Walker, а гостите минаха по наследник килим.

"Игра на тронове промени промишлеността и това е неоспорим факт. Шестте епизода от финала се приближават до независими игрални филми и надскачат понятието за сериал. Екипът е вдигнал летвата още по-високо и това, което ще забележим е в действителност впечатляващо – и като история, и като обрати, и като театрални резултати. Лично аз не знам дали в скоро време друга продукция може да повтори същата магия. “, показа след премиерата Димитър Нойков, шеф на HBO България.

Само в Щатите премиерният епизод надвиши 17.4 млн. гледания в първите 24 часа от излъчването си, а международните данни към момента се чакат. Дори и единствено тази цифра маркира най-голямата стрийминг вечер в историята на HBO досега.

Очакванията са високи, а вложението от 90 милиона щатски $ за шестте серии на финала на сагата са причина за събитие в промишлеността. Сред гостите на извънредната премиера бяха актрисите Теодора Духовникова, Луиза Григорова-Макариев, Саня Борисова, музикантите Венци Сейчев (Бат Венци от Ъпсурт) и Стефан Попов (Gravity Co.), Ники Кънчев, Любен Дилов-син, лицата на Дарик - Константин Вълков и Михаил Дюзев, както и гласът на БГ радио Симеон Колев и спортния публицист Камен Алипиев.

Освен на премиерния епизод, те имаха опция да се насладят на емблематични коктейли с White Walker by Johnnie Walker, които могат елементарно да бъдат приготвени и у дома, за спомагателна приятност от всеки идващ епизод, който ще се излъчва в 5 следващи понеделника с край на 20 май.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР