Само 125 бройки от Koenigsegg Jesko ще бъдат произведени, като

...
Само 125 бройки от Koenigsegg Jesko ще бъдат произведени, като
Коментари Харесай

Отварят магазин за коли по 3 милиона евро за българи на пъпа на София

Само 125 бройки от Koenigsegg Jesko ще бъдат създадени, като каталожната цена стартира от 3 милиона евро. Това е супер извънреден хиперавтомобил, който след години на разработка и на ръчно произвеждане, стартира доставките на версията Absolut с доста невисок аеродинамичен коефициент на противодействие (0,278).

Суперколата Koenigsegg Jesko ще бъде предлагана и в България, откакто стана ясно, че шведският производител ще отвори формален шоурум на марката в София. 

Първият образец Koenigsegg Jesko Absolut бе маркиран с обява в Instagram от шведската компания, показваща по какъв начин и до каква степен неговият притежател желае да персонализира колата - от цветовете на купето до вътрешните покрития.

След като производството и доставките започнаха, вниманието на Кристиан декор Кьонигсег, създател на компанията, е ориентирано към една цел: да трансформира Koenigsegg Jesko Absolut в най-бързия сериен автомобил в света, пише  " ".

До края на 2024 година Jesko Absolut ще излезе на пистата, с цел да се опита да победи върха на SSC Tuatara, преизпълнен 455,3 км/ч.

Хиперколите ще бъдат изложени в огромния център до мол " Парадайс " в столицата, където сега се продават и сервизират BMW, MINI и Rolls-Royce.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР