Само 12 дни са минали от началото на новия сезон

...
Само 12 дни са минали от началото на новия сезон
Коментари Харесай

10 шокиращи разкрития от къщата на „VIP Brother“, сезон 2014

Само 12 дни са минали от началото на новия сезон на „ VIP Brother “, само че няма епизод на риалитито, в който да не се разкрива някаква скандална загадка, написа вестник „ 24 часа “. Ударната доза от изцепки се случиха през първата обща задача за всички съквартиранти. Тя се споделяше „ Комсомолски кули “ и посредством нея звездите в къщата трябваше да се борят за бюджета си за храна.

За тази цел всеки от тях трябваше да вземе кубче с съответен надпис, който разкрива една негова загадка. Покрай тази задача избухнаха няколко абсурда сред част от съквартирантите. След нея имаше и други кавги, а с помощта на алкохола и други фактори някои от звездите започнаха да се държат като примадони.

Ето 10-те най-шокиращи разкрития и най-големите изцепки досега в къщата.


 10 шокиращи разкрития от къщата на Жени Калканджиева продължава да е омъжена за Тачо, само че двамата от дълго време не са семейство. Това е може би най-голямото разобличаване в този сезон на „ VIP Brother “. Поводът, само че не и повода за разпадането на фамилията, е изневярата на Тачо със Зорница Линдарева. След стабилен запой мъжът избухна пред съквартирантите си и описа цялата истина. Виповете в къщата се пробваха да го успокоят – безрезултатно. За няколко минути Стефан разкри също, че не желае да спи с жена си от раждането на сина им, т.е. почти от 6 години. Освен това брачният партньор на Жени Калканджиева загатна, че е заплашван преди да влезе в къщата на „ VIP Brother “ от неин ухажор да внимава какво приказва. Тачо не разкри името на мъжа, само че съобщи, че желае синът му Жорко да знае, че татко му не е само отговорен за разваленото им семейство. „ Толкова долни истории би трябвало да му опиша на това дете “, обясняваше Тачо. Истинският скандал се развихри, когато по-късно Жени се причисли към компанията на брачна половинка си. Всички като се изключи Тити Папазов към този момент бяха по леглата. Затова единствено старши треньорът на баскетболния тим на „ Левски “ стана директен очевидец на фамилната кавга. Реакцията на Жени потвърди, че всичко казано от Стефан е истина. В яростта си шефката на „ Визаж “ съобщи, че след този скандал Тачо е изгубил дефинитивно най-хубавия си другар. През целия идващ ден двойката се отбягваше. Едва късно вечерта отново си проговориха. Тачо се вълнуваше дали случилото се е излъчено в ефира на Нова тв. Жена му отхвърли да разяснява и вместо това стартира да гради проекти по какъв начин ще купи корнизи и завеси, откакто излезе от риалитито.


 10 шокиращи разкрития от къщата на В първата обща задача на всички съквартиранти „ Комсомолски кули “ танцьорът от „ Dancing Stars “ Атанас Месечков разкри, че е спал с мъже. Това било преди време, когато опитал със сексуалността си. „ Сега съм сигурен, че желая да имам жена и деца “, обясняваше той. Сякаш, с цел да убеди другите, описа за възприятията си към Михаела Стоичкова, които са се зародили по време на танцувалното риалити на Нова тв. С двете си изказвания хореографът ядоса Евгени Минчев, който е уверен, че Месечков е гей. На историята му не повярва и Венета Райкова, която трябваше да разяснява до каква степен са правилни признанията на звездите. Водещата на „ Голямата уста “ беше безапелационна, че огромната щерка на Христо Стоичков е признала пред нея, че не е имала общо с Месечков. Затова и Мика е била шокирана от приказките на танцьора.


 10 шокиращи разкрития от къщата на „ Широко скроена съм в полов проект. Знам, че за мъжете сексът е едно, за нас – друго “, изясни пред съквартирантите си Евгения Калканджиева. Думите бяха във връзка унижението, което е изпитала след обществената невярност на Тачо със Зорница Линдарева. Но под кубчето, обвързвано с тази нейна фамилна драма, стоеше друго с надпис „ Групов секс “.


 10 шокиращи разкрития от къщата на Евгени Минчев, който е окичен със званието „ лорд “, реши да лъсне огледалата, зад които се намират камерите в двора, със личната си слюнка. Той крачеше напред-назад в една от сутрините с парцал и плюеше против всяка огледална повърхнина, която му изглеждаше зацапана. Вероятно Минчев не чисти по този начин в дома си. Причината да го направи в къщата на „ VIP Brother “ е, че не желаеше да се впрегне паралелно с останалите да бърше подове и маси. Освен това пиарът беше в извънредно въодушевление, тъй като Големия брат разсъни всички извънредно рано, с цел да чистят. Евгени даже одобри задължението по поддръжката на дома като метод за оскърбление.


 10 шокиращи разкрития от къщата на С напредването на задачата „ Комсомолски кули “ някогашната водеща на много скандалното за времето си „ Сигнално жълто “ взе кубче с надпис „ Аз съм гей “. Коментарът не беше излъчен и има причина за това. Човек от екипа на риалитито изясни пред „ 24 часа “, че Вулева е взела кубчето само тъй като никой различен не го е направил. Албена не е била наясно, че не е нужно да бъдат поставени всички кубчета по кулите, с цел да се сметне задачата за сполучлива. Затова е споделила история, в която преди доста години е пробвала от интерес какво е да бъде с жена. Открила е, че не е за нея, и всичко е завършило до такава степен. В последна сметка водещата освен не е лесбийка, само че не е и бисексуална.


 10 шокиращи разкрития от къщата на Моделът Мартин Мартинов шокира всички без Тачо с признанието си, че е имал връзка с шефката на „ Визаж “. Изненадана остана даже Венета Райкова, която трябваше да отсъди до каква степен са откровени съквартирантите в признанията си. Няколко дни по-рано от ефира на предаването „ Голямата уста “, което е коментарно студио към „ VIP Brother “, водещата попита Калканджиева дали е имала връзка с Мартин Мартинов. Жени обаче стремително отхвърли. За разлика от неискрената Евгения Мартинов беше повече от прям. Той описа за връзката им и даже призна, че е бил влюбен в 6-ата по хубост в света. Вечерта след задачата с кубчетата Калканджиева се скара на модела. Обясни му, че е трябвало да я предизвести за това нещо, с цел да не излезе лъжкиня в ефира на Нова. А след това му сподели, че е трябвало той да отхвърля до дъно, че е имал връзка с нея, пред екипа на предаването.


 10 шокиращи разкрития от къщата на Стефан Иванов, който е по-популярен като рапъра Wosh MC, призна, че има проблем с опиатите. За хубаво или за неприятно, синът на огромния артист Иван Иванов злоупотребява с канабиса, който е най-лек измежду неразрешените субстанции. Без да се смущава, той описа за първия път, в който е пушил трева. Това е истина, само че не и оригиналност. Още във визитката при влизането си в къщата на „ VIP Brother “ Wosh MC съобщи, че до момента в който е затворен вътре, ще му липсват избран вид „ подправки “, които обича да пуши. Откровеността му се хареса на журито на задачата и те дефинираха Иванов като един от най-искрените измежду съквартирантите.


 10 шокиращи разкрития от къщата на От няколко месеца във ВИП средите се шушука, че дъщерята на Йорданка Христова – Ивана, е лесбийка. Повод за клюката стана половинката, с която живее през днешния ден Ивана. Тя е Камелия Веселинова – някогашната другарка на Люси Дяковска. Камелия стана известна около присъединяване си във „ VIP Brother “ през 2012 година Допреди 2 седмици Йорданка Христова не беше коментирала слуха за щерка си. За първи път тя разкри истината в задачата с кубчетата, вземайки такова с надпис „ Дъщеря ми е друга “. След това удостовери освен че Ивана е лесбийка, само че и че фактически живее с Камелия. „ Запознала се е с Камелия и я харесва. Зрял човек може да бъде с който изиска “, безапелационна беше Йорданка Христова. Откровението на естрадната певица донесе утвърждението на останалите съквартиранти, само че след това и сдърпване с Евгени Минчев. След като той стартира да буйства под въздействието на алкохола, Христова предложи да прекратят задачата. „ Стига с тези гейски истории, тъй като има и естествени хора “, съобщи тя. Вероятно тъкмо думата „ естествени “ ядоса лорда до степен да бутне своята кула с откровения по посока на певицата. Последваха обиди от рода на „ некадърна комунистическа певица “ и „ майка на лесбийка “ от устата на Минчев.


 10 шокиращи разкрития от къщата на „ VIP Brother “ е първото предаване, което хвърли малко повече изясненост върху половата ориентировка на Евгени Минчев. Чрез задачата „ Комсомолски кули “ пиарът призна, че е бисексуален. По-скандалното признание обаче беше, че е правил секс против възнаграждение. „ Да правиш секс за пари, е единственото, което е огромна власт. Аз съм правил малко секс за доста пари. Гордостта ми е голяма, тъй като множеството от вас са правили доста по-унизителни неща за пари “, сподели той, откакто окичи кулата си с кубче „ Секс за пари “. Лордът даже изясни, че с помощта на този случай си е купил един от 15-те жилището, които има.


 10 шокиращи разкрития от къщата на Зорница Линдарева съвсем толкоз гордо, колкото Евгени Минчев, призна пред съквартирантите, че е скъпоплатена компаньонка. „ Над 10 000 евро неведнъж за без секс “, сподели тя сбито. Манекенката непрестанно парадира с богатите си претенденти и със средствата, които има фамилията. Но в случай че семейството е богата, то не е ли прекомерно необичайно на Линдарева да се постанова да взема пари, с цел да прави компания на някого. Другите самопризнания на Зорница бяха, че има силиконов бюст и че е влюбена в брачна половинка на Жени Калканджиева. Освен към Тачо обаче манекенката таи усеща и към различен женен мъж.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР