Самият факт, че аз отново съм тук, а те вече

...
Самият факт, че аз отново съм тук, а те вече
Коментари Харесай

Радев от Брюксел: Крайно време е да намерим изход от политическата криза

" Самият факт, че аз още веднъж съм тук, а те към този момент взеха да привикват, не е добре. Крайно време е да намерим излаз от политическата рецесия, в която се намираме ". Така президентът Румен Радев разяснява от Брюксел рецесията с избор на ръководител на Народното събрание.

" Силно се надявам разсъдъкът да вземе връх и нашите народни представители да конституират Народно заседание. Това значи да се обединят най-малко към ръководител, с цел да може то да стартира да действа ", съобщи той.

Радев е на работно посещаване в Брюксел на 20 и на 21 октомври, където съставлява страната ни на съвещанието на Европейския съвет.

" Не се разискват нови наказания по отношение на Русия, ще се разиска по какъв начин да увеличим помощта за Украйна, защото тя е изправена пред филантропична рецесия. Ще създадем всичко допустимо да помогнем на Украйна в тежката зима, сподели президентът.

Във фокуса на срещата на държавните и държавни ръководители в Брюксел се чака да бъдат тематиките за войната в Украйна, последствията от енергийната и икономическата рецесия за Европа, тематики от външната политика на Европейския съюз и битката с промените в климата.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР