Самият Брежнев е обявен за герой, връчва му се златна

...
Самият Брежнев е обявен за герой, връчва му се златна
Коментари Харесай

Бъфало Бил, Брежнев или Бай Тошо кандидати за президент на ГЕРБ. Борисов се крие от Радев

Самият Брежнев е разгласен за воин, връчва му се златна звезда, става Герой на България и на други соцстрани. Истината става ясно след 1990 година Оказва се, че книгата е написана от така наречен „ литературни негри “ по предписание на самия генсек, както и че историите са мощно пресилени. Основен създател е Аркадий (Арон) Сахнин. Идеята е Брежнев да бъде показан като воин, човек от народа, водач и популярен управленец. В реалност „ героят “ колекционирал първокласни коли от целия свят, щерка му Галина колекционирала скъпи бижута и диаманти, а шурей му ген. Чурбанов бил зам.-вътрешен министър с големи пълномощия.

Творчески екипи стоят и зад томовете на Тодор Живков, „ индивидът от народа “. Народен, национален, само че щерка му Людмила става член на политбюро, а шурей му Иван Славков живее като соц плейбой.

Днешните ПР-и припомнят за тези пропагандни екипи.

Един от първите артикули на ПР е стрелецът от Дивия запад Бъфало Бил. От фамозен стрелец по бизони той бил трансфорат в супер звезда, шоумен и жива атракция.

.
Бъфало Бил, първият ПР артикул...

Към тези истории ни връща Вежди Рашидов, който по Bulgaria ON AIR съобщи буквално: „ Борисов е честен човек. Той щеше да бъде добър президент, в случай че беше затворил огромния шлем. Мачо, прекрасен, с опит - харесван от интернационалната общественост “.

Рашидов срамежливо пропуща, че „ моралният Мачо “ държи милиони в пачки и кюлчета злато с неразбираем генезис в нощното си шкафче, разпорежда десетки милиарди да заминат към избрани компании, трансформира ловни домове и резиденции в място за облекчаване на „ човешки потребности “, както самичък се показва, лъже и манипулира всеки ден по всевъзможен повод…

Мачото умира също от боязън да се кандидатира за президент и да излезе против Румен Радев, който явно ненавижда. Опитал се да притегли за тази работа Кристалина Георгиева, само че тя му отказала, - приказва се в разнообразни кръгове. Освен това Георгиева бе забъркана в голям скандал със Световната банка и не е ясно по кое време и по какъв начин ще излезе от него.

Спряганите за подобаващи претенденти Даниел Митов и Томислав Дончев не се възприемат като сполучливи кандидати, макар пиар внушенията, че са образовани, опитни и уважавани политици.

Остава Борисов – микс от Бъфало Бил (каратист, мачо), Брежнев (герой, спасявал реколтата по време на възродителния процес) и Бай Тошо (човек от народа). Реално обаче е залязващ политик, който сънува кошмари, че ще се озове в правосъдната зала да дава отговор за закононарушения по време на ръководството му.

Вече не му трябват толкоз опитни пиари, колкото юристи.

Д-р Димитър Попкутуев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР