Самата идея за създаване на подобно нещо – български „Магнитски“,

...
Самата идея за създаване на подобно нещо – български „Магнитски“,
Коментари Харесай

Хаджигенов хвана Кокорчо за гушата, втрещен е от БГ „Магнитски“: Ужасяващо частно гестапо!

Самата концепция за основаване на сходно нещо – български „Магнитски“, е частно гестапо в ръцете на финансовия министър и е ужасяващо. Това няма нищо общо с „Магнитски“ и няма потребност от сходно нещо. Това съобщи юрист Николай Хаджигенов пред Българска национална телевизия по отношение на законопроекта за основаването на българския „Магнитски“.

По думите му това е ужасяващо зло и, в случай че в нечия глава се е зародило сходно нещо, би трябвало да бъде спряно незабавно. Той запита какво стана с „Барселонагейт“, с Бойко Борисов и ГЕРБ? Един подобен орган ще се разправи с икономическите и политическите съперници на властта, които и да са те, счита юрист Хаджигенов.

Според него, когато се събаряла диктатурата преди две години, утвърждението на хората стигнало 70%, а в този момент утвърждението на цялата тази коалиция няма и 35%. Не може да се оставят ГЕРБ и Движение за права и свободи да вършат каквото си изискат в Народното събрание. Парламентът нищо не работи и занапред Министерство на правораздаването ще готви план за „Магнитски“, недоумява Хаджигенов.

Той счита, че депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта изпъквал повече в сегашния парламент и работил повече от всички адвокати в сегашното Народно заседание.

От своя страна юрист Емануил Йорданов съобщи, че не е виждал никакъв сходен законопроект, като се опитал да откри в интернет нещо, само че не съумял. Йорданов желае да види нещо, което е обвързвано със самата технология за приемане на законите. Ако се внесе нещо скандално, няма да мине и да срещне поддръжка в сегашния парламент, счита юрист Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР