„Сама съм! Не ми се говори по темата има ли

...
„Сама съм! Не ми се говори по темата има ли
Коментари Харесай

Цеци Красимирова: Сама съм

„ Сама съм! Не ми се приказва по тематиката има ли или не мъж до мен, Но приемете, че и жена като мен не може да е цялостен живот сама, нали? “, изрично и с усмивка показа хубавицата Цеци Красимирова, която бе спрягана за държанка на няколко известни предприемача.

От известно време на Цеци не й върви с мъжете, Факт е, че всички, в които съществено се е влюбвала са женени-покойния Косьо Самоковеца, Жоро Илиев, Малкия Маргин – Николай, Коко Динев.

„ Големите ми любови се броят на пръстите на едната ми ръка. Влюбчива персона съм, само че доста бързо преценям дали един човек е за мен или не “, споделя моделката.

Според нея половината й живот е минал да изяснява с кого има връзка. Заради хипотетичната й връзка с Георги Иванов-Гонзо, тя споделя, че към този момент се срами да огледа жена му в очите. В момента Цеци се концентрирала върху частния си бизнес и декларира, че в персоналния си живот е щастлива само с щерка си Джудит, написа „ България през днешния ден “. Двете от години живеят в Барселона.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР