Салма Хайек отбеляза своя 57-и рожден ден. При това в

...
Салма Хайек отбеляза своя 57-и рожден ден. При това в
Коментари Харесай

Салма Хайек отпразнува 57-ия си рожден ден с горещата плажна фотосесия

Салма Хайек означи своя 57-и рожден ден. При това в типичния за нея жанр - с гореща плажна фотосестия. И в действителност за какво не, откакто актрисата наподобява в действителност зашеметяващо и може единствено да се възхищаваме на прелестната ѝ визия.

Облечена в съблазнителен червени бански от две елементи, комбиниран с сламена шапка и чифт слънчеви очила, Салма се любува на слънчевите лъчи и морската вода. След това се отпуска на пясъка, събирайки още от топлината на летния ден.

Това виждаме от фотосите на Хайек, които самата тя показа в профила си в Instagram и към които оптимистично написа: " Толкова съм щастлива, че съм жива и съм надълбоко признателна за всички благословии в живота ми. Любимото семейство, скъпоценните другари, здравето, работата, връзката с животните, природата и любовта на всичките ми правилни почитатели. Честит 57-и рожден ден на мен. "

През цялото лято звездата от " Десперадо " документира своите тропически бягства в обществените мрежи, посредством които демонстрира невероятната си фигура.

Дали ще е в нищожно облекло, или ще отбелязва, че " коктейлите Маргарита са по-вкусни в Мексико ", Салма Хайек винаги съумява да зарадва своите милиони почитатели.

А на 5 юли пък не пропусна да означи Националния ден на бикините - несъмнено, с подобаваща фотография в басейна. " Можете ли да повярвате, че бикините съществуват единствено от 77 години. Да се надяваме, че няма да забранят и тях ", написа тогава закачливо актрисата към обявата си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР