Съкращения се правят на администрацията и на техническия персонал в

...
Съкращения се правят на администрацията и на техническия персонал в
Коментари Харесай

Съкращения в Мини Бобов дол

Съкращения се вършат на администрацията и на техническия личен състав в " Мини Бобов дол " , оповестяват от управлението. Това са постанова поради намалелия размер на производството на въглища , сподели шефът на сдружението инж. Харалампи Златанов, представен от БНР.
Съставът на администрацията се усъвършенства, редуцират се хора на пенсионна възраст, както и освидетелствани от ТЕЛК, експерти от закрити производства и обекти. Неофициално се разяснява, че администрацията на мините е свита на 40-45 чиновници. От 10 етажа на административната постройка са заети едвам три.
Приключва съкращаването на миньори от " Открит въгледобив - Бобов дол ". При закриването на най-големия рудник " Бабино " и на част от рудник " Фундаментал " са освободени към 400 души. Същевременно са оповестени за назначение 25 места за водачи, фадромисти и служащи на рудника за открит рандеман на въглища.
Съставът на въгледобивното сдружение в Бобов дол към този момент е понижен на към 1000 души, разясняват работещи в мините.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР