Сакраменто записа драматичен домакински успех със 138:135 след две продължения

...
Сакраменто записа драматичен домакински успех със 138:135 след две продължения
Коментари Харесай

Сакраменто пречупи Орландо след две продължения, Везенков отново не игра

Сакраменто записа трагичен домашен триумф със 138:135 след две продължения против Орландо Меджик в мач от постоянния сезон на НБА. Българският национал Александър Везенков във втори следващ мач не влезе в игра. Това се случва за трети път в последните четири срещи.

„ Магьосниците “ завоюваха първата четвърт с три точки задатък, само че „ кралете “ дадоха отговор мощно през втория интервал и на почивката се отдръпнаха с преднина от 13 точки. Орландо понижи на три изоставането си след третата част.

Последната четвърт беше извънредно трагична. Водачеството се смени няколко пъти и 10 секунди преди края резултатът беше еднакъв. Стигна се до продължение, в което преследването продължи до последните секунди и не излъчи победител.

Изключително дискусионно решение на съдиите в края на оувъртайма даде топката на Орландо и гостите изравниха за 127:127. Така се наложи изиграването на второ продължение, което беше решено в самия му край.

Домантас Сабонис още веднъж направи трипъл-дабъл - 22 точки, 23 битки и 12 асистенции, само че най-резултатен за Кингс беше Малик Монк, който приключи с 37 точки. Кийгън Мъри добави 28, а Харисън Барнс наниза 17.

Силно за Орландо се показа Паоло Банкеро, който приключи с 43 точки - най-хубавото достижение в кариерата му. Джейлън Съгс добави 24. „ Магьосниците “ вкараха рекордните в клубната си история 25 тройки, само че това не се оказа задоволително. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР