САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Калифорнийците са готови да гласуват във

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Калифорнийците са готови да гласуват във
Коментари Харесай

Калифорнийците ще гласуват за мярка Губернаторът казва, че трябва да се справи с кризата с бездомността

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Калифорнийците са подготвени да гласоподават във вторник за мярка за гласоподаване в целия щат, която се популяризира от губернатора като значима стъпка за справяне с бездомност и ще бъде първата огромна актуализация на системата за психологично здраве на страната от 20 години.

Губернаторът на Демократическата партия Гавин Нюсъм споделя, че предложение 1 е належащо за справяне с рецесията с бездомността в щата посредством стимулиране на вложенията в жилища и стратегии за приложимост на субстанции, само че обществените снабдители се тормозят, че това ще заплаши стратегиите, които защищават хората от това да останат бездомни в първо място.

Мярката ще ограничи метода, по който окръзите употребяват пари от утвърден от гласоподавателите налог, въведен през 2004 година върху милионерите, който сега е предопределен за услуги за психологично здраве според необятни насоки. Приходите от налога, в този момент сред 2 и 3 милиарда $ годишно, обезпечават към една трета от общия бюджет на щата за психичн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР