"Съжалявам, че така се получи и отпаднах преди финала, но

...
"Съжалявам, че така се получи и отпаднах преди финала, но
Коментари Харесай

Морунов от Игри на волята призна за 17-часов ужас в Студентски град

"Съжалявам, че по този начин се получи и отпаднах преди финала, само че и такива неща се случват. Не скърбя за нито един миг, прекаран там. Благодарен съм за всичко. Явно такава ми е била ориста ", това показа Димитър Морунов в "На кафе " броени дни, откакто отпадна от шоуто. Интересно е по какъв начин един от най-комплексните играчи в риалити формата, апетитен от мнозина и като сигурен финалист по време на цялото си присъединяване, се възпламенява по "Игри на волята ".

 undefined

"Миналата година гледах втори сезон и ми беше доста забавно. Тогава имах тази опция, тъй като бях болен от коронавирус и стоях близо месец вкъщи. Гледах и си споделях – о, това са някакви обикновени работи, влизам и опустошавам всичко. Обаче като влезештам и видиш какви са в действителност борбите, не е по този начин, както наподобява по малкия екран.

Доста пъти ми беше казано – приготви се. Аз не съм го правил. Не съм имал и тактики. Единствено желаех да побеждаваме, колкото се може повече, с цел да понижим номинационните препоръки. Но въпреки всичко това е игра, в която всеки избира по какъв начин да играе. Никой не съм съдил, само че пък по-късно хората виждат по какъв начин си играл – дали е било почтено или не ", показа още участникът, за който съвсем не може да се види отрицателен коментар в обществените мрежи.

 undefined

На въпрос с кого му е било най-трудно да поддържа връзка, Морунов призна, че това е била Мани. "Най-трудно ми беше с Мани. Тя ме изнервяше най-вече, изпусках си нервите. Но другояче не е неприятен човек. Аз даже й споделих, че това риалити просто не е за нея ".

Пожарникарят си потегли на крачка от огромния край в "Игри на волята ", само че завоюва редица другарства. Успя да отслабне и с цели 13 кг. по време на присъединяване си.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР