Съхраняването на продуктите си е цяла наука Кое може на

...
Съхраняването на продуктите си е цяла наука Кое може на
Коментари Харесай

Коя е идеалната температура на фризера и хладилника?

Съхраняването на продуктите си е цяла просвета

Кое може на хладно, кое би трябвало да е на мрачно, по какъв начин да бъде поставено, на кой рафт в хладилника и така нататък са все значими въпроси. Но с цел да имаме положителни артикули за дълго време, би трябвало да се съобразяваме с тези неща – какъв брой можем да съхраняваме другите меса, къде би трябвало да стоят плодовете и за какво някои зеленчуци не трябва да са в ледник, поучава

За да можем да осъществим всички заръки кое къде и какъв брой време да стои, би трябвало да сме осведомени с хладилника и по-скоро с това на каква температура би трябвало да бъде включен, къде е най-добре да го сложим, какво може и какво не е желателно да има към него и така нататък Всички тези въпроси са забавни и значими също и за фризера – въпреки всичко там съхраняваме артикули, най-много меса, за които имаме потребност от сигурност, че няма да се скапват.

1. Първо и доста значимо – не слагайте хладилника и фризера наоколо до отоплителен апарат, до готварската печка. Топлината, която отдават, може да скапе уредите ви за изстудяване.

2. Когато си купувате ледник, обръщайте внимание на това, което написа – въпреки, че са доста по-скъпи, хладилниците с енергийна успеваемост А са доста по-добра инвестиция от тези с успеваемост В. В момента на покупката спестявате пари, само че по-късно те ще ви бъдат неведнъж взети от потреблението на ток.

3. Най-добрата температура за хладилника + 5 °C, а за фризер -18 °C. Тези градуси са идеални за съхранението на артикули и не употребяват изключително количество ток. Всеки градус над тези значи, че употребявате по-високо ползване на ток.

4. Отваряйте фризера и хладилника единствено като ви е належащо нещо.

5. Размразявайте, когато видите, че във фризера има формирана дебела завивка от лед – това освен затормозява уреда, а употребява и повече сила.

6. В хладилника най-висока е температурата на горните лавици, а най-ниска в долните (не в кошницата за плодове, а над нея).
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР