Съгласно закона на Калифорния, 53-годишната Хечи е обявена за мъртва,

...
Съгласно закона на Калифорния, 53-годишната Хечи е обявена за мъртва,
Коментари Харесай

Семейството на Ан Хечи търси реципиенти за органите й frognews.bg

Съгласно закона на Калифорния, 53-годишната Хечи е оповестена за мъртва, само че фамилията й поддържа сърцето й да бие и тя не е била изключена от животоподдържащите апарати за да бъдат открити реципиенти на органите й, оповестява Скай нюз. Такова е било желанието на актрисата, настояват околните й.

Актрисата е известна с функциите си в Donnie Brasco, Cedar Rapids и римейка на Psycho от 1998 година

.

Предварителните кръвни проби демонстрираха „ следи от опиати “ в тялото й. След като тя изпадна в кома, фамилията й разгласи, че не се чака тя да оживее.

Полицейското ръководство на Лос Анджелис проверява дали опиатите са били одобрявани преднамерено от актрисата, или са диря от медикамент, употребен при нейното лекуване след случая.

Американската водеща Елън Дедженерис, която излизаше с Хечи от 1997 до 2000 година, написа в Twitter: „ Това е печален ден. Изпращам цялата си обич на децата, фамилията и приятелите на Ан “. В свои изявленията тя разказваше, че лесбийската й връзка с Хечи е била новаторска за времето си поради „ световното внимание, което са получили като холивудски звезди в еднополов разказ “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР