Съгласно плановете, цифрови инструменти“ ще се използват за проследяване“ на

...
Съгласно плановете, цифрови инструменти“ ще се използват за проследяване“ на
Коментари Харесай

„Дигитални инструменти“, които ще се използват за проследяване на присъствието на кандидатите за обезщетения на интервюта и панаири за работа

Съгласно проектите, „ цифрови принадлежности “ ще се употребяват за „ следене “ на наличието на хората на изявленията и панаири за работа.

Онези, които са били наложени за шест месеца на безсрочна обществена глоба - откакто не са изпълнили изискване за приемане на компенсации, като да вземем за пример явяване на изявление - ще бъдат преместени към приемане на повсеместен заем, малко по-нисък заплащане и към този момент няма да получават правна помощ и рецептите им да бъдат заплащани.

Никой не би трябвало да получава цялостна помощ за търсещи работа за 18 месеца, в случай че не е получил поддръжка от център по труда, според проекта за връщане към работа.

Прочетете повече
Отсъствията на работното място са „ на 10-годишен връх “ със стрес като съществена причина за продължително заболяване
„ Отписани “ – обадете се за повече помощ, с цел да получите милиони дълги -болен още веднъж на работа

Имаше 300 000 души без работа за повече от година през трите месеца до юли тази година, които можеха да бъдат наранени от политиката.

На Риши Сунак беше казано да бъде „ безсърдечен “ и да обмисли уволнението на Джеръми Хънт като канцлер

През идващите пет години бяха отпуснати средства на стойност £2,5 милиарда за справяне с хора, които са дълготрайно, както и исторически високият брой хора, които са дълготрайно заболели и не търсят работа вследствие на това.

Последните публични данни демонстрират, че има 8,78 милиона души, класифицирани като стопански неактивни, нито работещи, нито търсещи работа през трите месеца от май до юли тази година и на възраст сред 16 и 64 години. Според Full Fact множеството от тях са или студенти, прекомерно заболели, грижат се за фамилията или дома или имат пенсионирани прибързано.

От този брой 2,6 милиона души са стопански неактивни заради дълготрайно заболяване или увреждане, цифра, която се е нараснала с близо 500 000 души след пандемията.

Най-често това се дължи на неприятно психологично здраве, мускулно-скелетни положения и сърдечни болести, сподели държавното управление.

Планът за връщане на работа има за цел да понижи този брой посредством в допълнение финансиране за планове, които поддържат хората да се върнат на работа и остават на работа.

Повече от половин милион места в държавни планове за поддръжка на психологичното здраве и уврежданията - като лечения за говорене на NHS, самостоятелно настаняване и поддръжка и универсална поддръжка - ще бъдат предоставени през идващите пет години вследствие на финансирането.

Понастоящем заплащанията на търсещите работа към този момент могат да бъдат понижени или изцяло понижени, в случай че не дават отговор на условията за търсене на работа и други действия, избрани от Центъра по труда.

От търсещите работа се изисква да прекарват 35 часа седмично в търсене на работа в зона за пътешестване до 90 минути, макар че това може да бъде понижено за полагащите грижи.

На въпроса дали разпоредбите ще се влошат психическото и физическото здраве на хората,, сподели: „ Не, тъй като имаме вяра, че работата е добра за всички.

„ Не считаме, че седенето у дома на помощи е положително за нечие психологично здраве. “ < /p>

„ Ние сме съществени за развиването на нашата стопанска система и това значи, че би трябвало да се оправим с увеличението на хората, които не търсят работа – изключително тъй като знаем, че толкоз доста от тях желаят и с съвсем милион свободни работни места в на пазара на труда опциите са налице “, добави той.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР