Съгласни ли сте?ОвенОбщителен, любвеобилен, спонтанен, забавен, възхитителен. Целува се прекрасно.

...
Съгласни ли сте?ОвенОбщителен, любвеобилен, спонтанен, забавен, възхитителен. Целува се прекрасно.
Коментари Харесай

Един от най-точните хороскопи, които някога сте чели

 един-от-най-точните-хороскопи

Съгласни ли сте?

Овен

Общителен, влюбчив, импровизиран, занимателен, удивителен. Целува се прелестно. Семейството има огромно значение за Овена. Овенът е прочут със своята благотворителност и добра душа. Той е кадърен да потвърждава своята позиция в продължение на часове.

Телец

Обича да бъде в дълготрайна връзка. Бори се интензивно за това, което желае да реализира. Понякога може да подразни близките. Помага на хората при положение на нужда. Телците са доста мързеливи и доста обичат да спят. Едни от най-привлекателните хора на Земята!

Близнаци

Отлични слушатели. Близнаците обичат да споделят на хората какво да вършат. Лесно могат да бъдат ранени. Често губят движимостите си и са доста разсеяни. Понякога могат да се държат като деца! Много са общителни, постоянно простят. Близнаците са доста великодушни и мощни хора.

Рак

Невероятно прелъстителен! Представителите на тази зодия са доста сантиментални и грижовни. Раците са едни от най-хубавите любовници. Ако влезете в връзки с Раците, те ще ви вземат под своето крило и ще останете в сърцето им вечно. Раците са хората, които би трябвало да задържите в живота си.

Лъв

Величествен. Голям оратор. Привлекателен и буен. Когато не е в въодушевление, Лъвът може дълго да се цупи. Повечето от тях са предсказуеми, само че знаят по какъв начин да се забавляват! Ако във вашия живот има Лъв, то ви е провървяло много!

Дева

Доминират в връзките. Последната дума постоянно би трябвало да бъде за Девата. Девите са доста надеждни, грижовни и умни. Те си мислят, че знаят всичко на света. Ако смятате да извършите нещо неправилно, бързо ще загубите доверието на Девите. Те не простят и в никакъв случай нищо не не помнят. Те са единствени и неповторими.

Везни

Имат собствен личен неповторим жанр на другарство. Везните са най-грижовният човек, който в миналото сте срещали. От Везните излизат положителни, надеждни другари. Везните могат да се сърдят дълго време. Везните, по предписание, са креативен натури. Везните са безнадеждни романтици!

Скорпион

Имат ужасно възприятие за комизъм. Скорпионите обичат да глезят себе си. Те постоянно получават това, което желаят. Скорпионите освен обичат мириса на парите, само че и отлично умеят да ги печелят! Скорпионите могат да бъдат прелестни другари, само че щом виждат, че не ги почитате задоволително, другарството ви ще бъде прекъснато и повече няма да се възвърне.

Стрелец

Обичат да прекарват доста време в самотност. Ако Стрелецът е в неприятно въодушевление, се предлага да стоите по надалеч от него. Лесно се наскърбяват и запомнят всички обиди. Често могат да се държат като деца. Много са сантиментални. Винаги се радват на нови срещи. Чудесни са в леглото!

Козирог

Готини. Дръзки. Интелигентни. Секси. Дразнещи за някои на моменти. Козирогът може да бъде ленив и обичащ да го кара по-полека. Но когато се увлекат по нещо, което им харесва, влагат всичко от себе си в него. Често хората от тази зодия са доста чаровни и неотразими. Обичат да имат дълготрайни връзки. Големи оратори. Винаги получават това, което тя или той желае. Обичат да печелят против другите зодии, изключително против Близнаците в спорта. Обичат да готвят, само че избират да се хранят в положителни заведения за хранене. Невероятно занимателни. Обичат да се майтапят.

Водолей

Работят постоянно старателно, чудесни експерти. Те са тревожни, неорганизирани и мудни. Не са положителни лъжци. Обичат да обмислят добре нещата. Водолеят е необикновено самостоятелен и постоянно обича да разчита на себе си. Имат лично мнение и не се опасяват да го споделят на глас.

Риби

Обичат да бъдат в центъра на вниманието. Много са проведени. Умеят да поддържат връзка с противоположния пол. Прекрасни и буйни любовници са. Рибите са доста доверчиви и постоянно страдат поради това. Имат прелестно възприятие за комизъм!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР