Съгласете се: начинът, по който живеем, се отразява във външния

...
Съгласете се: начинът, по който живеем, се отразява във външния
Коментари Харесай

76-годишна жена отишла в салон за красота, а напуснала салона като 50-годишна.

Съгласете се: методът, по който живеем, се отразява във външния ни тип. Ето за какво някои по- възрастни хора към този момент провокират годините си. И не можете да кажете, че те към този момент са над 70, или 80 години. Гените, несъмнено, играят огромна роля, само че вътрешното въодушевление, чувството да не сме възрастен човек въздействат на метода, по който изглеждаме.

Ето една невероятна история на 76 годишна жена на име Фийби. За да изненада всички, едно посещаване при фризьора беше задоволително за нея.

Трудна орис

Фийби изпадна в доста сложни тествания. Тя реши да се реалокира в различен град, откакто 49 години живее във Върмонт, един от най-малките американски щати. Не й беше елементарно да се осмели на подобен съдбоносен поврат в ориста. Тя стартира да се усеща изцяло изтощена, избледняла, изтощена. Това се отрази на здравето и външния й тип. Но щом се преместила, се случи нащастие- синът й умря.

Чаровна дама

След шока Фийби въпреки всичко съумя да се събере. Мисълта, че е належащо да се промени, не я напуща.

И кой в ​​този бизнес е същински вълшебник? Разбира се, господин Хопкинс, стилист. Кристофър не е елементарен специалист по косата и грима. Той е художник, ваятел, ваятел на нов човек с високо самочувствие.

Сивите й къдрици бяха боядисани с друг цвят. Направих радикално друга прическа и грим. Жената незабавно изгуби няколко години.

Ярки дрехи 

Фийби също предложи да сменим нормалните тъмни облекла със ярка, съвременна кройка. След това тя сподели, че се усеща доста по-млада.

Не беше постепенно да промени отношението си към живота като цяло. Отсега нататък единствено
положителното е това, което извърши дните й. И не горест, горест, отчаяние.

Фийби в този момент учи други дами да се любуват на сегашното, не да отрязват мрачното минало. Жената отбелязва, че самата тя е почнала да живее пълноценно, богато, забавно. Тя просто няма време да е тъжна и да плаче!

Христофор умерено може да се назова избавител на дамите. Заедно с нов облик, това ги кара да желаят да стартират нов живот, да трансформират ориентацията си, отношението си към съществуването като цяло.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР