Сагата за отношенията на семейство Петканови не спира да интересува

...
Сагата за отношенията на семейство Петканови не спира да интересува
Коментари Харесай

Всеки луд с номера си: Вижте какво работи новата на Дани Пет...

Сагата за връзките на семейство Петканови не стопира да интересува почитателите им, само че истината несъмнено се оказа изненадваща. Обратно на всички клюки, които упрекнаха Александра Богданска в невярност, се оказа, че Даниел Петканов има нова тръпка, поради която се разделя с жена си. Очакваният бракоразвод на двойката е поради негова невярност с непозната за необятната общност дама. Това е най-пресният слух към звездната двойка Петканови. Бившият „ Луд репортер” си бил харесал най-обикновена продавачка, с която се чувствал в пъти по-добре, в сравнение с в компанията на известната си брачна половинка.

Връзката на Петканов почнала като елементарен флирт, само че прераснала в нещо доста по-сериозно, настояват осведомени. Момичето, по което си паднал водещият на шоуто на Би Ти Ви „ България търси талант”, било красиво, само че не можело да се съпоставя с блестящата Александра. То си изкарвало хляба като редова служителка в онлайн магазин. Нищо чудно Лудия кореспондент да се е срещнал с любовницата си, до момента в който е правел поръчки или рекламации на артикули на въпросния магазин. На фона на сполучливата кариера на манекенката Алекс, чието лице украсява билбордове в най-големите и елегантни европейски градове, новата възлюбена на Даниел изглеждала елементарна и даже неугледна. За сметка на това обаче, с нея Петканов се чувствал като същинска звезда, до момента в който жена му го засенчва във всичко. Най-вероятно точно това го е привлякло в новата му връзка, считат хора от обкръжението на Лудия кореспондент.

Дани и Алекс още преди повече от година оповестиха, че обмислят бракоразвод. Само дето тогава ставаше въпрос за елементарен трик за реклама, до момента в който в този момент двойката май фактически се разпада. В края на 2020-а Алекс заяви, че си е купила апартамент зад тила на мъжа си, който е записала на свое име. Който се е женил и е купувал жилище, знае, че такова нещо по закон е невероятно, в случай че не са написани специфични документи, защото всеки парцел, добит по време на брака, принадлежи и на двамата съпрузи. Но без значение дали спекулациите с новото жилище имат нещо общо с истината, или не, около тях звездите извадиха на показ огромна част от кирливите си ризи. Стана ясно, че сред съпрузите има спор, учреден на това, че Александра е прекомерно амбициозна за мащабите, в които мисли нейният мъж. На него му било задоволително това, с което разполага като работа, известност и пари, до момента в който тя желала още и още. Стана ясно също по този начин, че Богданска се нервира от мързела на Даниел, а той се комплексира от триумфите и капацитета й, с които го засенчва.

Малко повече от година след тези разкрития излиза наяве, че двойката към този момент не живее дружно. Вероятно в опит да избие комплексите си за непълноценност и да натрие носа на жена си, Даниел е завъртял паралелна връзка. Постепенно той осъзнава, че с любовницата си се усеща по-добре, в сравнение с със законната си половинка. В последна сметка двойката се разделя, а както „ Уикенд” писа, носят се клюки, че и госпожата към този момент имала спекулация с богат предприемач.

Наскоро Даниел загатна в общественото пространство, че изцяло се е отказал от мисълта да продължава брака си с Александра. Той употребява метафора със свои остарели обувки, които оставил на улицата. „ Днес взех решение да ги оставя да намерят своя идващ собственик. Навремето върших репортажи с тях и са ми сантимент, само че дрешник, цялостен със сантименти, не води до прогрес”, написа Петканов в своя обява в обществените мрежи. Семейство Петканови се разпада по-малко от 5 години откакто Алекс и Дани подписаха брак. Двойката подписа брак през есента на 2017 година в шоуто на Нова тв „ ВИП Брадър”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР