Сагата с това кой ще заеме мястото на Слави Трифонов,

...
Сагата с това кой ще заеме мястото на Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Снимат на пожар Връзки, за да заеме мястото на Шоуто на Слави

 Сагата с това кой ще заеме мястото на Слави Трифонов, откакто Дългия се отдръпна от ефир, лека-полека стартира да се прояснява. Вместо гологлавия водещ по това време ще гледаме Михаил Билалов. Актьорът, който в последно време натрупа известност със " Стани богат ", няма да води и свое предаване, а ще взе участие в сериал, който ще се завърти по bTV на мястото на Слави. Става дума за трети сезон на най-успешната лента " Връзки ", научи " България Днес ".

Любимият сериал на огромна част от феновете ще тръгне напълно скоро - през есента, защото той към този момент се снима на пожар. Часът на лъчение на топсериала ще е 22,30, защото в него има интимни подиуми, секс и жаргонни думи, разясняват от екипа на кино лентата.

Обичайните " обвинени " в него още веднъж ще са Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Яна Маринова, Валери Йорданов, Анета Сотирова, Николай Ишков, Анжела Недялкова, Лорина Камбурова, Алек Алексиев. Това ще са актьорите, които ще изместят " Шоуто на Слави ", обичайно предавано по същото време.

В поредицата предишния сезон се изявиха и доста гост-звезди като Преслава, за която това бе първо появяване в телевизионна роля. И този път ще е по този начин, ще се включат известни и известни персони, дават обещание сценаристите.

След като заплетените връзки на героите се излъчиха в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора, Косово и Албания, продуцентите на сериала взеха решение още веднъж да се доверят на режисьора Виктор Божинов, сценаристите Ваня Николова и Нели Димитрова и оператора Антон Бакарски. " Връзки " бе показан публично на годишния кино и тв пазар в Кан, където се събират известни продуценти от целия свят. Сериалът е първата градска комедия с детайли на драма, правена в България. В нея Михаил Билалов потвърждава, че може да играе освен мутра като в " Под прикритие ", само че и занимателен вид.

" Харесвам сериала, тъй като повдига тематиката за любовта. Някои от героите схващат, че тя е като мощната дрога - от нея или се влачиш по земята, или си в облаците, а до момента в който резултатът й трае, ставаш цялостен простак. И все пак я желаеш повече от всичко на света ", споделя Билалов, за който е предизвикателство да влиза в комична роля. Героят му е женен за проектант Лилия Маравиля, а майка му във кино лентата е Анета Сотирова. Сценарият е на Ваня Николова и Нели Димитрова, сценаристи на " Под прикритие ", и Катя Николова от " Лов нет ".

В сезон 3 на " Връзки " връзките сред основните герои стават все по-заплетени. Лилия Маравиля получава дълго чакания бракоразвод с Билалов. В същия ден гаджето й Валери Йорданов й предлага брак. Тя отхвърля, само че инцидентно хваща револвера му и без да желае, го прострелва. Разбира се, мисли, че го е умъртвила, и още веднъж тича при Билалов и му се хвърля на врата. Двамата отново са дружно, а историята им продължава все по-заплетено, издават от екипа на Билалов.

Колкото до Слави Трифонов и неговото шоу, Дългия има концепция да сътвори политическо придвижване, само че като начало счита " дълго да се напочива ".

Освен шоуто " България търси гений ", в което водещи ще са Александър Кадиев и Дани Златков, скечовете на " Комиците ", които ни превиват от смях, също остават в програмната скица. Те ще запълват времето сред турски сериал и " Връзки " и ще са с дълготрайност от 30 минути. Междувременно риалитито " Фермата " също има място за лъчение - след новините в 20,00 часа.

Петъчно Катето Евро пък ще радва почитателите на известните с " Игри на звездите ".

Нова телевизия също ще изненада почитателите си с креативност. Лекарският топсериал " Откраднат живот " ще стартира да се снима от юли, а следващият осми сезон ще се излъчи през есента.

" Дяволското гърло " на продуцентската компания на Любо Нейков и Евтим Милошев също ще има втори сезон, само че ще стартира фотоси чак следващата година.

Есента в Нова тв вместо " ВИП брат " стартират " Игрите на волята ". Предаването ще се излъчва от хубав български плаж.

" Група смели герои ще извърнат тил на цивилизацията, въоръжени единствено с острия си разум и физическа мощ. Те ще влязат в борба на лимита на човешките благоприятни условия. Това е концепцията, а спечелилият ще вземе 200 000 лв. ", споделиха от малкия екран за формата. " Игри на волята " е известно колумбийско риалити, а кастингът за него към този момент стартира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР