SAG Awards 2023 (наградите на Гилдията на филмовите актьори) бяха

...
SAG Awards 2023 (наградите на Гилдията на филмовите актьори) бяха
Коментари Харесай

Неудобният момент за Джесика Частейн

SAG Awards 2023 (наградите на Гилдията на филмовите актьори) бяха раздадени вчера, 26 февруари, и сме изцяло сигурни, че спечелилите към момента честват.
 Джесика Частейн, детството ѝ и за какво е яла обелка от банан
Защо Джесика Частейн е яла обелка от банан

Спомени от детските години

Сред празнуващите е и Джесика Частейн , която сграбчи премията за най-хубава актриса в ефирен филм или сериал за ролята си в George & Tammy. Актрисата съумя да се оправи с конкуренцията на Емили Блънт (The English), Джулия Гарнър (Inventing Anna), Нийси Наш-Бетс (Dahmer) и Аманда Сейфрид (The Dropout).

На церемонията обаче се видя много ясно какъв брой сюрпризирана е Джесика Частейн от обстоятелството, че точно тя печели в категорията. Недоумението ѝ продължи и до момента в който се придвижваше към сцената, с цел да одобри премията си.
 Снимка 608247

Именно при качването на сцената обаче се случи миг, който Частейн ще желае да не помни колкото се може по-скоро. Докато се качваше по стъпалата, актрисата застъпи роклята си и загуби равновесие. До рухване не се стигна за благополучие на актрисата.

След церемонията Джесика Частейн сподели пред People, че е леко засрамена от случилото се, само че пък цялото нещо си има и позитивна страна. А тя е, че един от хората, притекли се на помощ на актрисата бе Пол Мескал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР