Съединените щати започнаха тестването на прототип от следващо поколение изтребител-бомбардировач.

...
Съединените щати започнаха тестването на прототип от следващо поколение изтребител-бомбардировач.
Коментари Харесай

САЩ изпитват топ изтребител-бомбардировач

Съединените щати започнаха тестването на първообраз от последващо потомство изтребител-бомбардировач. Това заяви Defense News.

Той се базира на информация, получена от Уил Ропър, помощник-секретар на Военновъздушни сили за закупуване, технологии и логистика. "Вече изградихме и стартирахме пълномащабен демонстрационен модел в действителния свят и счупихме върхове ", сподели Ропър пред Defense News на 14 септември. "Готови сме да изградим самолети от последващо потомство по метод, който в никакъв случай не е бил виждан до момента. "

Както се отбелязва в обявата, "почти всички детайлности " във връзка с новия аероплан ще останат класифицирани, защото приказваме за създаването нацяло семейство военна техника, в това число галактически и безпилотни летателни апарати, както и компютърни системи, предопределени да получат въздушно предимство.

Ропър отхвърли да обясни какъв брой прототипа на новия аероплан към този момент са изхвърчали, тъкмо по кое време и къде и кои компании от американския военно-индустриален комплекс се занимават с производството на тази технология. Освен това той не стартира да изяснява дали новата система е пилотирана или безпилотна, за какви съществени задания се основава, какви са главните й полетни характерности.

Според Ропър американските военновъздушни сили в действителност са потвърдили, че са в положение единствено да приготвят първообраз на изтребител от ново потомство и да стартират да го тестват единствено към година след привършване на аналитичната част от работата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР