Съединените щати започнаха масово да прехвърлят оръжия в Полша и

...
Съединените щати започнаха масово да прехвърлят оръжия в Полша и
Коментари Харесай

Reuters: САЩ започнаха масово прехвърляне на танкове и БМП в Източна Европа

Съединените щати започнаха всеобщо да трансферират оръжия в Полша и Латвия като част от укрепването на източния фланг на НАТО, оповестява РИА Новости, цитирайки Reuters /Ройтерс/.

Американски танкове и бойни машини започнаха да идват в сряда в холандското пристанище Влисинген, с цел да се насочат по-късно към Полша и Литва като част от напъните за подсилване на източния фланг на НАТО.

„ Около 1250 броя военни машини идват в това пристанище “, сподели полковник Робърт Келам, който следи интервенцията от американска страна.

Военната техника включва танкове M-1 Abrams и бойни машини за пехотата /БМП/ Bradley от 2-ра бригаден военен екип, 1-ва кавалерийска дивизия от Форт Худ, Тексас.

През декември Съединени американски щати към този момент бяха трансферирали към 700 бойни машини в Полша, в това число танкове Abrams. Това беше осъществено като част от програмата Atlantic Resolve. Тя стартира през 2014 година и има за цел да ускори американското наличие в Европа. Като част от интервенцията някои елементи от американската войска изпращат обособени елементи в Европа, които са дислоцирани в страните от източния фланг на НАТО.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР