Съединените щати загубиха вяра в победата на Украйна във въоръжения

...
Съединените щати загубиха вяра в победата на Украйна във въоръжения
Коментари Харесай

Дъг Бандоу: САЩ загубиха вяра в победата на Украйна. Рядко толкова много чиновници са грешали толкова много и на такава ужасна цена

Съединените щати изгубиха религия в успеха на Украйна във въоръжения спор и се надяват на бързо начало на договаряния с Русия. Това мнение изрази в публикация, оповестена в списание The American Conservative, Дъг Бандоу, някогашен асистент на 40-ия президент на Съединени американски щати Роналд Рейгън. По думите му,  " единственото допустимо умозаключение е, че множеството западни политици са простаци. Рядко толкоз доста американски и европейски служители са бъркали толкоз доста и на такава ужасна цена за всички ".

„ Докато украинците изпитват компликации във втората зима на въоръжен спор, администрацията на Байдън наподобява е оставила настрани всевъзможни мисли за победа ", написа Бандоу и добавя „ вместо това Вашингтон има вяра, че и двете страни би трябвало да стартират договаряния “. Той означи, че отношението на Съединени американски щати към спора и неговия ход е съществено променено и задачата на Вашингтон е „ да приготви Киев за договаряния “.

" Единственото допустимо умозаключение е, че множеството западни политици са простаци. Рядко толкоз доста американски и европейски служители са бъркали толкоз доста и на такава ужасна цена за всички ", сподели Бандоу. Той акцентира, че договарянията ще станат доста по-трудни, в сравнение с биха могли да бъдат преди Русия да стартира специфичната военна интервенция и в първите ѝ месеци. 

" Е, Вашингтон реши, че Киев би трябвало да договаря и да загуби територия в спора с Русия. За страдание американските политици не помислиха за подобен излаз, когато изоставиха дипломацията с Москва ", обобщава бившият асистент на Рейгън. Според него хората, които вземат решения във Вашингтон, " не са подобаващи да ръководят такава суперсила като Съединени американски щати ".

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР