Съединените щати ще предоставят 225 милиона долара международна помощ за

...
Съединените щати ще предоставят 225 милиона долара международна помощ за
Коментари Харесай

225 млн. долара дават САЩ за борба с коронавируса

Съединените щати ще дават 225 милиона $ интернационална помощ за битка с ковид, заяви американският държавен секретар Майк Помпео в сряда сутринта по време на постоянния брифинг в Белия дом.

Той съобщи, че средствата ще бъдат употребявани за здравна, филантропична и икономическа помощ, в допълнение към 274 милиона $, които към този момент са изразходвани.

Припомня се, че обичайните противници на Съединени американски щати са употребявали коронавирусна помощ, с цел да засилят личното си състояние и да забиват носовете си във Вашингтон.

През предходната седмица съветските Военновъздушни сили пратиха аероплан с съоръжение в Ню Йорк, епицентър на експлоадирането на ковид в Съединени американски щати. По-късно беше разкрито, че помощта е платена от съветски държавен фонд под настоящите наказания на Съединени американски щати. Президентът Тръмп похвали помощта.

Куба изпрати свои лекари, с цел да оказват помощ за напъните за битка с ковид в Италия и Андора - разширение на обичайна тактика за хаванска сила в Хавана в сърцето на Европа.

Президентът Тръмп в това време разкритикува СЗО и заплаши със прекъсване на финансирането, на което Организацията и Организация на обединените нации дадоха отговор, че не е времето в пандемия за сходни дейности. Според Тръмп се работи в полза на Китай, откъдето потегли и пандемията, за която той се възмути, че не е бил предизвестен в точния момент.

Според нова информация обаче се оказва, че той е бил предизвестен от спецслужбите още през ноември.

Не единствено той, само че и Помпео по-рано скочи на Китай с обвинявания за дезинформация. По време на последния брифинг обаче, той е декларирал, че в този момент не е времето за търсене на отговорност от Пекин.

САЩ са прибрали 50 000 американски жители, блокирани по целия свят поради вируса. Още няколко хиляди души чакат, с цел да бъдат върнати назад, заяви още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР