Съединените щати са обменили с Украйна разузнавателна информация за местоположението

...
Съединените щати са обменили с Украйна разузнавателна информация за местоположението
Коментари Харесай

САЩ са издали на Украйна местоположението на крайцера „Москва“

Съединените щати са обменили с Украйна разследваща информация за местоположението на съветския ракетен крайцер " Москва " преди удара, при който военният транспортен съд беше потънал, съобщи Асошиейтед прес.

Американско длъжностно лице съобщи през вчерашния ден, че Украйна сама е взела решение да стреля и да потопи флагмана на съветския Черноморски флот, употребявайки личните си противокорабни ракети.

Заради съветските офанзиви от морето против украинските крайбрежия Съединени американски щати са дали на Киев " разследваща информация ", която включва местоположението на съветски военни кораби, сподели поискалият анонимност източник. Той съобщи, че Съединени американски щати не са знаели авансово, че Украйна възнамерява да нанесе удар по " Москва ". Телевизия Ен Би Си първа заяви за американската роля в потопяването на кораба.

Администрацията на Байдън усили обмена на разследваща информация с Украйна, наред с доставките на оръжия и ракети, с цел да ѝ помогне да отблъсне съветското настъпление.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР