Съединените щати са готови да финансират воденето на войната в

...
Съединените щати са готови да финансират воденето на войната в
Коментари Харесай

Кремъл: САЩ са готови да финансират воденето на война до последния украинец

Съединените щати са подготвени да финансират воденето на войната в Украйна " до последния украинец ", съобщи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11657
Песков сподели това в коментар за визитата на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън в Киев. По-рано денем Блинкън дойде на необявена авансово аудиенция в украинската столица.

" Чухме нееднократни изказвания, че (американците) имат намерение да оказват помощ на Киев толкоз дълго, колкото е належащо ", съобщи прессекретарят на съветския президент Владимир Путин пред публицисти.

" С други думи, ще продължат да поддържат Украйна в положение на война и да водят тази война до последния украинец, без да жалят пари за това. Така го възприемаме. Ние го знаем. Това няма да се отрази на хода на специфичната военна интервенция ", сподели Песков.

Блинкън дойде по-рано през днешния ден в Киев в израз на поддръжка за Украйна на фона на контранастъплението ѝ против съветските въоръжени сили, което навлезе в четвъртия си месец с реализирани дотук минимални триумфи, отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР