Съединените щати разполагат с технология, която може да влияе на

...
Съединените щати разполагат с технология, която може да влияе на
Коментари Харесай

Експерт от НАСА: САЩ вече изпробват климатично оръжие над Русия

Съединените щати разполагат с технология, която може да въздейства на климата, написа украинският новинарски уебсайт Власти.нет, като се базира на " Теле-Спутник ". Изданията цитират Бегар Клинър от НАСА, който споделя, че Съединени американски щати са изтреляли спътници, които се употребяват за въздействие върху климата.

Всички галактически апарати с телекомуникационно предопределения, които са били изстреляни през последните 3 месеца, носят на борда си няколко хиляди дребни спътници, създадени в лабораторите на SpaceX.

Тези устройства, са предопределени да моделират климатичните условия на Марс и да ги създадат подобаващи за хората.

Технологията, наречена Our New World, е способна да промени състава на въздуха, температурата и влажността му, прецизира Власти.нет.

Това обаче не е нашумялата технология HAARP - американски боен план, основан в Аляска. Неговата цел е да изследва йоносферата, най-горният пласт на земната атмосфера. HAARP работи дружно с учени и университети от целия свят. Съоръжението се е трансформирало в известна тематика на тайни теории, които го свързват с неща като сезонната отмалялост и световната сеизмична интензивност и други стихийни бедствия.

За тестване на технологията била определена територията на Русия. Според изданието спътниците основават неутронна мрежа и могат да насочват циклони и антициклони към избрани територии.

Русия обаче била подготвена да отговори, като създава система за отбрана, наречена " Чадър ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР