Албанският премиер Еди Рама заяви в интервю за National, че

...
Албанският премиер Еди Рама заяви в интервю за National, че
Коментари Харесай

Рама: Властите в Косово трябва да направят всичко, което международната общност поиска от тях

Албанският министър председател Еди Рама съобщи в изявление за „ National ", че управляващите в Косово би трябвало да създадат всичко, което интернационалната общественост изиска от тях и оцени, че сравняването на ЗСО с Република Сръбска е " избирателен мит, който няма връзка с действителността ".

„ Не е за мен да бъда коментатор или анализатор на протичащото се в Косово, само че знам едно нещо даже с цената на това, че бъда нападнат като изменник от онлайн армията на Косово. И не ме интересува. всички те са предатели като моята работа през днешния ден, в случай че Косово беше в Съвета на Европа “, сподели Рама и добави, че би избрал друга тактика за договаряния със Сърбия.

„ И бих споделил, че ние свършихме нашата част, в този момент се разправяйте с другите там. Като направи противоположното, Косово свърза ориста си със Сърбия, това може да е добра тактичност за електората от вътрешната страна, само че от позиция на позиция на интернационалната индивидуалност, това не е продуктивно “, разяснява Рама.

Твърдението на журналиста, че в Косово има боязън, че Съюзът на сръбските общини ще сътвори нова Република Сръбска, се счита от премиера на Албания за " избирателен мит ". Той прави оценка, че в случай че Прищина незабавно беше приела плана на устава на ЗСО, по-късно нямаше да има промени.

„ Колкото повече дребните упорстват да споделят не, не, не, толкоз повече огромните ще ви принуждават да приемете повече. Говоря за интернационалното съзвездие, което е Европейски Съюз и Съединени американски щати. Моля, някой да ме убеди за какво Косово би трябвало Гледайте какво прави Сърбия, в смисъл, че ние вършим това, мисля, че Косово няма причина да свързва ориста си със Сърбия, направете го. две, четири, пет... Това за Република Сръбска са изборни легенди, нямат нищо общо с действителността “, добави Рама.

Отговаряйки на въпроса за участието на Косово в Съвета на Европа, той акцентира, че " почита обстоятелството, че Косово не се ръководи от Албания, а от Курти ".

„ Никога не съм имал упоритостта да се занимавам с политика в Косово, нито да покажа на Косово, че татко ти е тук в Тирана. Просто се пробвах да покажа на Косово, че ние от Албания го виждаме най-добре. Ние не сме партия в Косово “, добави Рама.

 „ Албин е професионален опозиционер. Чакам деня, когато Албин ще стачкува против личното си държавно управление. Единственият, който може да смъкна Албин Курти, е Албин Курти. Революционното предпочитание не го извършва и той отива в Македония, идва в Албания. В деня, когато пристигна да показа претендентите, яде спагети с мен. И отново ще яде като пристигна да показва претендентите. Албанците постоянно ми споделят по какъв начин можеш да се отнасяш по този начин с по-малкия си брат. По-малкият брат също прави това и ти нямаш нищо общо с него “, акцентира Рама.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР