Съединените щати получиха нов писмен отговор от Русия във връзка

...
Съединените щати получиха нов писмен отговор от Русия във връзка
Коментари Харесай

Русия изпрати нов писмен отговор на САЩ във връзка с кризата около Украйна

Съединените щати получиха нов писмен отговор от Русия по отношение на рецесията към Украйна, съобщи Франс прес, като се базира на американски представител, който има достъп до кореспонденцията сред двете сили.

" Можем да потвърдим, че получихме писмен отговор от Русия ", съобщи представител на американския Държавен департамент.

" Не мислим, че ще е продуктивно да водим договарянията обществено, тъй че оставяме на Русия грижата да приказва за отговора си, в случай че пожелае. Оставаме напълно ангажирани с разговора за решение на тези въпроси и ще продължи тясно да се консултираме със съдружниците и сътрудниците ни, в това число и с Украйна ", сподели още представителят.

Писменият отговор на Русия на писмен документ, изпратен от Съединени американски щати, бе получен броени часове преди телефонния диалог през днешния ден сред американския държавен секретар Антъни Блинкън и съветския външен министър Сергей Лавров.

Руското писмо е в действителност отговор на отговора, който Съединени американски щати изпратиха предходната седмица на писменото искане на Русия за даване на гаранции от Запада в областта на сигурността.

Западът упреква Русия в това, че е струпала над 100 хиляди бойци на границата си с Украйна и че готви допустима инвазия на Украйна, отбелязва Франс прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР