Съединените щати планират да разпространят 6,4 милиона дози от на

...
Съединените щати планират да разпространят 6,4 милиона дози от на
Коментари Харесай

САЩ с план за разпределяне на 6,4 милиона дози ваксина за седмица

Съединените щати възнамеряват да разпространят 6,4 милиона дози от на през първата седмица, откакто бъде утвърдена за всеобща приложимост. За това оповестява Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
Администрацията по храните и медикаментите се събира на 10 декември, с цел да реши дали да даде „ зелена светлина ” на лекарството, до момента в който Съединени американски щати се сблъскват с възходящ брой смъртни случаи и нови инфектирани.
 Обявиха цената на съветската ваксина против ковид Обявиха цената на съветската ваксина против ковид
Една доза от съветската ваксина против ковид „ Спутник V “ ще коства по-малко от 10 $ за интернационалните пазари, а вак...
Последните данни от вторник демонстрират, че страната е записала общо 259 600 смъртни случая от ковид над 12,500 000 инфектирани - с над 2000 смъртни случая и 167 000 нови инфектирани единствено за последните 24 часа.
Генерал Гюстав Перна, основен действен шеф на държавната интервенция, съобщи пред кореспонденти, че до края на декември ще бъдат налични към 40 милиона дози ваксини.
Тази цифра включва и друга ваксина, създадена от и Националния здравен институт, която също е покрай кандидатстване за незабавно утвърждение.
Ваксината на Pfizer би трябвало да се съхранява при -70 градуса по Целзий, а компанията е създала специфични контейнери със изсъхнал лед, с цел да ги съхранява до 15 дни.
 Шпигел: Който управлява имунизацията, ще ръководи света " Шпигел ": Който управлява имунизацията, ще ръководи света
Първите ваксини ще бъдат регистрирани скоро. Някои страни от дълго време са резервирали милиарди дози за себе си. Други са изправени пред зав...
Федералното държавно управление ще издаде рекомендации за това кой би трябвало да бъде имунизиран с приоритет - евентуално възрастни хора, високорискови групи и работещи на първа линия против пандемията, само че локалните управляващи ще вземат окончателното решение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР