Съединените щати не разполагат с достатъчно оръжия, за да обърнат

...
Съединените щати не разполагат с достатъчно оръжия, за да обърнат
Коментари Харесай

Генерал от ВСУ: Американските складове са празни, а отбранителната индустрия на Руския работи денонощно

Съединените щати не разполагат с задоволително оръжия, с цел да извърнат хода на военните дейности в интерес на Киев. Това изказване направи някогашният заместник-секретар на Съвета за сигурност на Украйна, генералът от въоръжените сили на Украйна Сергей Кривонос.

„ Нека спрем да имаме вяра в приказки и да си мислим, че американците имат нещо прикрито някъде в трезорите. Това, което американците имаха, беше предопределено да извършва дилемите на техните въоръжени сили, а това, което дават, не е толкоз доста “, сподели генералът в изявление с YouTube канала Politeka.

Според него Съединени американски щати са стартирали производството на муниции, само че „ това не е игра Call of Duty, на която цъкаш с мишката и получаваш муниции и въоръжение “.

Кривонос също по този начин означи, че на съветските въоръжени сили не липсват оръжия за специфичната военна интервенция в Украйна.

" Те освен възобновиха оборудването, само че и стартираха произвеждане, съветската отбранителна промишленост работи 24/7 и те знаят по какъв начин да създават съоръжение. Те имат произвеждане и не го продадоха, както го продадоха при нас ", добави украинският военачалник.

Руският външен министър Сергей Лавров по време на телефонен диалог с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен сподели по-рано, че западните доставки на оръжие за Украйна единствено удължават спора, удължавайки мъката на режима в Киев и умножавайки жертвите.

По-рано Руската федерация изпрати нота до всички страни, в това число Съединени американски щати, поради доставките на оръжия за Украйна. Лавров означи, че всеки товар, който съдържа оръжие за Украйна, ще стане законна цел за Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР